≫ 

Napadač na bivšu ženu i sina pronađen obešen u Zablaću

Prema nezvaničnim informacijama, on je pronađen u blizini porodične kuće u kojoj je napao ženu i dete

  • 8
Čačak, muž nožem napao ženu i sina Foto: RINA

R. K. (44) koji je juče nožem napao suprugu i sina u selu Zabalaće pored Čačka pronađen je obešen iza kuće u kojoj se i dogodio ovaj incident, navodi nezvanična saznanja agencija RINA.

- Čuo sam juče da je poneo konopac, pretpostavljali smo da se ubio. Porodična tragedija. Nadamo se samo da će žena preživeti - kažu meštani.

Tridesetogodišnja D. K. koju je juče nožem napao bivši suprug, nalazi se na odeljenju intenzivne nege u Opštoj bolnci u Čačku. Zadobila je teške povrede stomaka i creva, a operacija je potrajala nekoliko sati.

- Njeno stanje za sada je stabilno. Priključena je na respirator, a lekari su uspeli da sačuvaju njenu trudnoću - potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

Nakon što je pokušao da odbrani majku, povređen je i njihov sin (11) koji je juče takođe operisan, jer je nakon dijagnostike utvrđeno da i on ima teže povrede šake. On je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen.

Pokušao da zapali kuću

Nakon što je pre dve sedmice u čačanskom selu Zablaće pokušao da zapali porodičnu kuću u kojoj su se nalazili njegova žena i deca, R. K. pušten je sa odeljenja psihijatrije i ponovo napao svoju suprugu. Prošlog meseca R. K. pokušao je da zapali porodičnu kuću. Benzinom je polio sobu i odmah nakon toga ušao u automobil i otišao u kuću gde je iznajmio smeštaj, a koja se nalazi u istom selu.

Žena je nekako uspela da skloni decu i ugasi vatru, pa nije došlo do tragedije.

Prema nezvaničnim informacijama, on je i ranije dobijao zabranu prilaska, a zbog kršenja te zabrane neko vreme je bio i u pritvoru.

Meštani ovog sela kažu da je kod ove porodice zbog nasilja policija intervenisala više od 20 puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grešan sam

    19. jun 2021 | 10:58

    Ali tako je najbolje,da žive ostali kako treba i u miru

  • Lord

    19. jun 2021 | 10:52

    Dodje ni da se zapitam je li to nesto u Srpskim genima,poludeo narod nacisto,svaki dan neko pucanje,bodenje...

  • Pera

    19. jun 2021 | 11:30

    Kada čovek na kraju ubije sebe, tu sve mere pre toga ne pomažu. Osim da se na vreme identifikuje i polako i pažljivo leči. Džabe ovde svi komentari, nema tu suda kad čovek na kraju presudi sebi. Pogrešni su zakoni pogrešan je pristup, cilj je da svi ostanu živi, zar ne? Drage dame, kada se nađete u ovakvoj neprilici, pustite policiju i sud, nego oprezno planirajte beg, i ne izazivajte silom dok ne obezbedite sigurnost decu i sebi. A nakon toga, radite šta treba ili šta želite, samo malo više mudrosti, cilj je da ostanete žive, a ti je, na žalost, u ovoj državi, samo u vašim rukama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA