Oprez na putevima: Saobraćajci na "maratonu" 24 sata, sve raspoložive snage otkrivaju ove prekršaje

"Alcohol and Drugs Marathon" se sprovodi u 30 evropskih država, u okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja koja je usmerena na otkrivanje prekršaja vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci

  • 0
Saobraćajna policija, prekršaji Foto: MUP

Policijski službenici Uprave saobraćajne policije danas sprovode akciju pod nazivom "Alcohol and Drugs Marathon", tokom koje će biti angažovani svi raspoloživi uređaji za otkrivanje prekršaja vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, tokom 24 časa neprekidno, saopštio je MUP.

"Alcohol and Drugs Marathon" se sprovodi u 30 evropskih država, u okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja koja je usmerena na otkrivanje prekršaja vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

U prva tri dana akcije, saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja 25 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i više od 900 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a pored toga sankcionisano je još 6.000 drugih prekršaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA