Napao nožem ženu i sina (11), pa se obesio na 200 metara od kuće: Meštani našli telo

Telo je pronađeno jutros oko 10 časova, nedaleko od kuće u kojoj je R. K. juče nožem napao bivšu suprugu i teško povredio sina (11)

  • 10
Čačak, muž nožem napao ženu i sina Foto: RINA

R. K. (44) koji je juče nožem napao suprugu i sina u selu Zablaće pored Čačka pronađen je obešen nedaleko od kuće u kojoj se i dogodio ovaj incident.

Beživotno telo oko 10 časova primetio je meštanin na oko 200 metara od objekta, nakon čega je svemu obaveštena policija.

Tokom uviđaja je ustanovljeno da je reč o R. K., za kojim se od juče tragalo zbog napada na trudnu ženu i maloletnog dečaka.

Podsetimo, R. K. je nožem nasrnuo na bivšu suprugu D. K. (30), koja je u drugom stanju, a sinčić je povređen dok je pokušavao da zaštiti majku.

D. K. se nalazi na odeljenju intenzivne nege u Opštoj bolnci u Čačku. Zadobila je teške povrede stomaka i creva, a operacija je potrajala nekoliko sati.

- Njeno stanje za sada je stabilno. Priključena je na respirator, a lekari su uspeli da sačuvaju njenu trudnoću - potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

Lekari su morali da operišu i dečaka, koji je u napadu zadobio teške povrede šake.

Ranije pokušao da zapali kuću

Prošlog meseca R. K. pokušao je da zapali porodičnu kuću. Benzinom je polio sobu i odmah nakon toga ušao u automobil i otišao u kuću gde je iznajmio smeštaj, a koja se nalazi u istom selu.

Žena je nekako uspela da skloni decu i ugasi vatru, pa nije došlo do tragedije.

Prema nezvaničnim informacijama, on je i ranije dobijao zabranu prilaska, a zbog kršenja te zabrane neko vreme je bio i u pritvoru.

Meštani sela kažu da je kod ove porodice zbog nasilja policija intervenisala više od 20 puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    19. jun 2021 | 13:48

    Trebao je ranije da se obesi, pre napada na ženu i sina.

  • Zorica BGD

    19. jun 2021 | 14:33

    20 puta intervenisala polucija i nista. E kada se desio pokusaj ubistva,onda reaguju. ZASTO? A nedaj Boze da se zavrsilo sa kobnim zavsetkom,ko bi odgovarao? Zeni i sinu zelim brz oporavak a bebici da se rodi zivo i zdravo

  • Febo

    19. jun 2021 | 14:51

    Trebao si manijace davno da se obesis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA