≫ 

Devojčica (6), koja je povređena u udesu kod Doljevca, na respiratoru: Lekari joj se bore za život

Putničko vozilo marke "sitroen" beogradskih oznaka iz za sada neutvrđenih razloga sletelo je sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu

  • 10
Bolesno dete, bolnica, devojčica Foto-ilustracija: Shutterstock

Devojčica stara svega 6 godina, koja je povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći danas oko 13.10 časova kod Doljevca, na auto-putu Niš-Vranje, u teškom je stanju i nalazi se na respiratoru.

U ovoj saobraćajci povređeno je pet osoba, među kojima je troje dece. Deca su starosti šest, 11 i 16 godina. Svi su transportovani u Univerzitetski centar u Nišu.

Najteže je povređeno najmlađe dete, šestogodišnja devojčica, koja ima povredu glave i koje je najpre primljeno na reanimaciju, javio je danas RTS.

Pošto je zbrinuta, stavljena je na respirator. 

- Žensko dete rođeno 2014.godine, na prijemu u Urgentni centar UKC Niš bilo je u stanju teškog traumatskog šoka, narušenih vitalnih parametara, jedva merljivih. Odmah je započet postupak reanimacije uz mašinsku ventilaciju. Ima visestruke, izuzetno ozbiljne, povrede glave i grudnog koša. Zbrinuto je od strane lekara neurohirurga, anesteziologa i decijeg hirurga. Bez svesti je primljeno. Na respiratoru je i u stanju životne ugroženosti je - rekli su za Kurir u Univerzitetskom Kliničkom centru.

Jedanaestogodišnji dečak i šesnaestogodišnja devojčica su prebačeni u Dečju kliniku.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je porodica iz Beograda.

Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, a uviđaj je u toku. Utvrđuje se uzrok nezgode.

Satima nakon nesreće, saobraćaj se odvijao naizmenično jednom trakom, a oko 16 časova, saobraćaj na ovom delu puta je normalizovan.

Video: Tuga u Tekerišu: Goran poginuo boreći se za parče hleba! Ostavio 4 deteta, jedno ima leukemiju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA