≫ 

Uhapšen muškarac koji se sumnjiči da je silovao devojčicu (13) kod Bogatića

Kako Telegraf.rs saznaje on se posle nekoliko sati skrivanja vratio svojoj kući gde su mu policajci stavili lisice na ruke

  • 7
Hapšenje, lisice, uhapšen, policija

Hapšenje/ Foto ilustracija: Shutterstock

Policija u Bogatiću je posle višečasovne intenzivne potrage kasno noćas uhapsila I. A. (38) iz sela Belotić, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (13) iz istog mesta.

Oko 23 sata policiji je prijavljen slučaj silovanja, nakon čega je počela potraga za osumnjičenih pošto je pobegao u nepoznatom pravcu.

Kako Telegraf.rs saznaje on se posle nekoliko sati skrivanja vratio svojoj kući gde su mu policajci stavili lisice na ruke.

Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će tokom dana biti priveden u Više javno tužilaštvo u Šapcu.

Devojčica je sinoć bila na proslavi punoletstva u jednoj svečanoj sali u Bogatiću, da bi je posle 22 sata I. A. izvukao napolje i, kako se sumnja, napastovao u jednom napuštenom dvorištu u blizini.

Oboje su iz istog mesta i porodice se dobro poznaju.

Devojčica je noćas dala iskaz u policijskoj stanici u prisustvu roditelja i socijalnog radnika i upućena je na ginekološki pregled.

Kako saznajemo, I. A. je oženjen i ima malo dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixi

    20. jun 2021 | 10:48

    Ako je to tačno, DOŽIVOTNA!!!😡

  • Гаврило

    20. jun 2021 | 10:58

    Сад ће бити женско у затвору,гад!

  • Aristotel

    20. jun 2021 | 11:02

    Svaki muskarac je slabic ako ne moze zavesti curu svojih godina. Jak je kad zavede naivnu devojcicu. Dozivotna je malo za njega...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA