≫ 

Potvrđene najgore slutnje: Pregled pokazao da je devojčica (13) iz Bogatića silovana

Oko 23 sata policiji je prijavljen slučaj silovanja

  • 27
Policija, Svetla, Rotacija

Foto: PIxabay.com

Nakon što je uhapšen seksualni napasnik iz okoline Bogatića, zbog sumnje da je silovao trinaestogodišnju devojčicu, obavljen je i lekarski pregled koji je potvrdio najcrnje slutnje.

Ginekološkim pregledom je potvrđeno da je I. A. imao odnos sa devojčicom, pa će po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu policija protiv njega podneti krivičnu prijavu za obljubu nad maloletnim detetom.

Podsećamo, policija u Bogatiću je posle višečasovne intenzivne potrage kasno noćas uhapsila I. A. (38) iz sela Belotić, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (13) iz istog mesta tokom proslave punoletstva.

I. A. se, kako se sumnja, tokom proslave u jednoj svečanoj sali prvo veselio sa devojčicom i njenim roditeljima, nakon čega je devojčicu namamio da izađe iz sale i potom je obljubio u napuštenom dvorištu u blizini, nakon čega je pobegao.

Slučaj je prijavljen policiji oko 23 sata, nakon čega je počela potraga za I. A, koji je pobegao u nepoznatom pravcu.

Kako Telegraf.rs saznaje on se posle nekoliko sati skrivanja vratio svojoj kući gde su mu policajci stavili lisice na ruke.

Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će sutra biti priveden u Više javno tužilaštvo u Šapcu.

Inače, reč je o oženjenom muškarcu, koji ima dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A sad

    20. jun 2021 | 11:21

    Najostrija moguca kazna za manijaka!!!! Sve dok su nam kazne ovako smesne oni ce ponavljati zlodelo,vise se kaznjavaju ljudi koji ne plate racune nego monstrumi koji ugrozavaju decu i devojke

  • Sneza

    20. jun 2021 | 12:05

    Smucio mi se muski rod, a rodila sam TRI SINA. E, pa ja bi im bila i tuzilac i sudija i egzekutor .

  • Nina

    20. jun 2021 | 11:20

    Po novom zakonu DOŽIVOTNA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA