≫ 

Snimak pucnjave u Čačku: Napadač dva puta blefirao, a onda otkočio pištolj i zapucao mladiću u noge

Današnji incident povezan je sa grupom mladića koji su odranije poznati policiji. Mladić kome je danas pucano u noge, pre nekoliko godina bio je izboden nožem u centru grada

  • 42
pucnjava, Čačak BLUR Foto: Printscreen Youtube/online starlight videos

U kafiću u Nemanjinoj ulici u širem centru Čačka danas oko 18.30 sati došlo je do pucnjave u kojoj je jedan mladić (27) zadobio prostrelne rane u obe potkolenice.

Na snimku sa nadzorne kamere vidi se kako momak koji će samo nekoliko trenutaka kasnije da bude upucan sedi u kafiću, dok njegov napadač u šortsu, papučama i duksu sa kapuljačom preko glave i maskom na licu dolazi iza ugla.

Po onome što u videu može da se vidi, izgleda kao da se mladići poznaju, jer je napadnuti momak ustao sa stolice čim je drugi mladić zakoračio u baštu kafića.

Kada se približio, napadač je izvadio pištolj. Tokom razgovora je dva puta blefirao da će da puca, drugi mladić se trznuo, ali nastavio razgovor. Potom je napadač otkočio pištolj i drugom mladiću pucao u nogu.

Napadnuti je počeo da beži, dok je momak sa pištoljem lagano hodao za njim i nastavljao da puca, a potom pobegao.

Druga dva gosta kafića su, kada su videli šta se dešava, refleksno ustali, ali su, zatečeni, ostali da posmatraju pucnjavu koja se dogodila na nekoliko metara od njih.

Ranjeni mladić primljen je u Opštu bolnicu u Čačku.

Policija je završila uviđaj, a deo Nemanjine ulice, u kojoj se incident dogodio, jedno vreme bio je zatvoren za saobraćaj.

Prema prvim saznanjima, današnji incident povezan je sa grupom mladića koji su odranije poznati policiji. Mladić kome je danas pucano u noge, pre nekoliko godina bio je izboden nožem u centru grada.

Video: Opet pucnjava u Novom Pazaru: Ispaljeno nekoliko hitaca, ima ranjenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivko

    21. jun 2021 | 23:03

    Gde mi zivimo covek ispalio pola sarzera u centru grada okolo mogu da budu deca zene neki ljudi koji mrava nisu zgazili a ovakva fukara da im zivot uzme aloo narode pa da li je ovo mexiko ili srbija?

  • Golijas

    21. jun 2021 | 23:38

    Ovakve magarce treba dovesti kod mem na planinu Goliju , pa uvesti u neki potok staviti samar i tovariti drva .

  • Sibin

    21. jun 2021 | 22:45

    Zatvor 10god i batine svaki dan!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA