≫ 

Sišao u septičku jamu u Surčinu da spase prijatelja, onesvestio se od gasova, bore mu se za život

Niko nije pomislio da su gasovi u septičkoj jami toliko jaki

  • 0
Septička jama ruka Foto-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

Ivan T. (41) koji je juče dao sve od sebe da pomogne komšiji i prijatelj Branku koji je upao u septičku jamu u Surčinu, nalazi se u teškom stanju, saznaje Kurir. On se spustio u septičku jamu, ali nažalost nije uspeo ni da dođe do nesrećnog čoveka.

- Kada je Branko upao u jamu, Ivan se vezao kanapom i sišao dole da mu pomogne. Međutim, od otrovnih isparenja se onesvestio. Sreća da je bio vezan, jer bi i on upao i stradao - kaže izvor.

- Ivan T. je prebačen na VMA, gde se lekari bore za njegov život. Čuo sam da uopšte nije dolazio svesti. Nikom nije palo na pamet da su gasovi toliko jaki, on ih nije očekivao. Kažu da ga je vodonik sulfid u momentu ostavio bez svesti - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Da podsetimo, dežurnim službama prijavljeno je juče oko 19.30 da je u Surčinu u Ulici Žarka Samardžića 56, muškarac upao u septičku jamu.

Na lice mesta su po prijavi odmah stigli policija, hitna pomoć, vatrogasci, ali i služba vodovoda i kanalizacije koji su poslali cisternu za pražnjenje jame.

Svi napori nažalost nisu pomogli da nesrećnog Branka izvuku živog na površinu.

Video: Septička jama u kome su navodno bila sakrivena tri leša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA