Kad je Hitna došla na mesto pucnjave u Novom Sadu, tamo nikog nije bilo: Muškarca neko odvezao u UC

Zasad nije poznat motiv pucnjave i ranjavanje muškarca

  • 0
Pucnjava, Novi Sad Foto: Stefan Koprivica/nsuzivo.rs

Slobodan J. (30) iz Novog Sada, ranjen je u pucnjavi u ulici Đorđa Nikšića Johana, u Novom Sadu.

Kako se saznaje, na njega je oko 10 sati pucano iz vatrenog oružja ispred zgrade u u Ulici Đorđa Nikšića Johana, u kojoj stanuje. Napadač je pobegao, a povređenog tridesetgodišnjaka je neko prevezao u Urgentni centar.

Kako kaže portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, ekipa Hitne pomoći intervenisala je po pozivu građana koji su čuli pucnjavu, međutim kada su došli na lice mesta, tamo nisu zatekli nikog. Nezvanično, povređeni muškarac u sopstvenom prevozu prevezen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, a nakon ukazane pomoći prebačen je u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

- Povređeni je zadobio tešku telesnu povredu, svestan je i stabilan. Zadržan je radi pračenja zdravstvenog stanja - saznaje Kurir na Institutu za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

Novi Sad, pucnjava Fotografija sa lica mesta Foto: Stefan Koprivica/nsuzivo.rs

Policija je, kako se nezvanično saznaje, identifikovala naoružanog napadača. Zasad nije poznat motiv pucnjave i ranjavanje muškarca, ali se pretpostavlja da je reč navodno o ranijim neraščišćenim odnosima. Na staklu ulaza može se videti rupa od metka.

Video: Opet pucnjava u Novom Pazaru: Ispaljeno nekoliko hitaca, ima ranjenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA