≫ 

Ugljenisana tela supružnika nađena kod Sopota: Žena se tek porodila, beba im oduzeta

Kako je rekao Centar za socijalni rad, beba je bila životno ugrožena

  • 4
Eksplozija u Čika Ljubinoj Foto: Nikola Tomić

Nevenčani supružnici Sanja Ramić (28) i Milan Marinković (38) nađeni su mrtvi u izgoreloj kući u Ralji kod SopotaKako piše Kurir, tragedija se dogodila 11. juna oko 19 sati, a samo devet dana ranije njih dvoje su postali roditelji.

- Sanja se porodila 2. juna, a pošto je sa bebom izašla iz bolnice, Centar za socijalni rad im je oduzeo dete, jer su živeli u izuzetno lošim uslovima - kaže naš izvor.

Komšije para za medije kažu da su kobne večeri primetili dim i vatru.

- Oni se nisu družili sa komšijama. Skupljali su sekundarne sirovine i stalno su nešto palili u dvorištu, tako da nismo pridavali značaj kad smo videli da kulja - kaže komšija iz Ralje i dodaje da su pozvali vatrogasce tek pošto su videli da gori krov.

- U kući su našli ugljenisana tela Sanje i Milana. Bili su jedno preko drugog, kao da su zagrljeni. Svi smo bili ubeđeni da su oni smišljeno to uradili zbog tuge, jer su im iz Centra za socijalni rad oduzeli tek rođeno dete - kaže potreseni komšija.

U Centru za socijalni rad Kuriru je potvrđeno da je beba oduzeta od roditelja, jer je bila životno ugrožena. Komšije pričaju da je detence boravilo u užasnim uslovima.

- Osim što nisu imali struju, ni vodu, nisu imali šta ni da jedu. Patronažna sestra je valjda prijavila da je dete ugroženo. Sanja nije znala da ni da ga obuče kako treba. Dobro je što je dete sada na sigurnom - kaže komšija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Marina

    24. jun 2021 | 09:31

    I sad će hranitelji dobiti novac. Strašna nepravda prema siromašnima.

  • Ogi

    24. jun 2021 | 10:08

    Strasno sta radi centar za socijalni rad ,treba ih ukinuti . Jadni ljudi kako im taj centar pomaze tako sto cekaju da im se rodi dete u bedi pa da daju hraniteljskim pirodicama u naknadi za platu..Bruka i sramota ..TUGA DO NEBA..

  • Sistem

    24. jun 2021 | 10:18

    Države je pogrešan a sve je svakako nakaradno tako da su ovo samo instant rezultati nažalost??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA