Dete (13) iz nesreće u Subotici životno ugroženo: Udes izazvao deda (85) kom je pozlilo?

Dečak je primljen u Dečju bolnicu u Novom Sadu sa povredama glave, ruke i grudnog koša

  • 11
Subotica, saobraćajna nesreća Foto: Subotica.com

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila juče na raskrsnici kod u Subotici povređene su tri osobe, među njima jedno dete (13) koje je trenutno životno ugroženo, piše portal subotica.com.

Juče oko 16:40 na frekventnoj raskrsnici kod Nove opštine vozač putničkog automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u semafor u krajnoj desnoj traci, krećući se Senćanskim putem. Tom prilikom povređene su tri osobe, dve u vozilu, i jedan trinaestogošnjak na kojeg je pala konstrukcija semafora koji se urušio od siline udarca vozila.

Svi povređeni su zbrinuti na licu mesta, prevezeni u subotičku bolnicu gde su kod putnika u automobilu konstatovane lakše telesne povrede, dok je dečak sa teškim telesnim povredama ubrzo prebačen u Novi Sad.

Dečak je primljen u Dečju bolnicu u Novom Sadu sa povredama glave, ruke i grudnog koša. U teškom je zdravstvenom stanju i nalazi se na intenzivnoj nezi dečje hirurgije.

Kako nezvanično saznaje subotica.com, vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu upravljao je 85-godišnjak, i sumnja se da mu je pozlilo tokom vožnje. Protiv vozača će biti podneta prijava za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Zbog oštećenja semafora, dok se isti ne stavi u funkciju, saobraćaj na raskrsnici reguliše policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • O svasta

    24. jun 2021 | 13:09

    Sta ce deda od 85 godina u saobracaju na 100 stepeni?! Ljudi razmisljajte malo pre nego sto sednete za volan.

  • Minaaa

    24. jun 2021 | 12:47

    Čovek može da vozi ako je zdrav 67d to je dosta ovo je strašno koliko ljudima produže vozačku nisu normalni menjati zakon kraj priče

  • Petar

    24. jun 2021 | 12:33

    Doneti novi zakon da mozes da vozis do 60-te i kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA