Radovan se posvađao sa Milovanom a onda su se čuli pucnji: Optužnica za ubistvo u Osečini na dopuni

Od zadobijenih povreda Milovan M. je odmah izdahnuo

  • 0
Zakon, suđenje, čekić, ilustracija Foto: Pixabay

Optužnica podignuta u Višem javnom tužilaštvu u Valjevu protiv Novosađanina Radovana S. (56) osumnjičenog za ubistvo Milovana M. (52) iz sela Gunjaci kod Osečine, vraćena je na dopunu.

Potrebno je, prema rečima advokata Ivana Gvozdenca, da se ona dopuni novim dokazima. Zbog toga je osumnjičeni ponovo saslušan, a naloženo je i njegovo dopunsko neuropsihijatrijsko veštačenje, pišu Novosti.

- Smatram da ne stoji kvalifikacija da je reč o teškom ubistvu, kako je prvobitno navedeno u optužnici. Nije pravilno cenjeno njegovo afektivno stanje i razlozi zbog kojih se sve desilo. Dokazaćemo da nije bilo teško, ni ubistvo - kaže Gvozdenac.

Radovan S. se sumnjiči da je 27. septembra 2020. došao do kuće žrtve, gde je između njih došlo do žučne rasprave, a onda su iz prostorije u prizemlju, gde su se nalazili sami, odjeknula dva pucnja.

Nezvanično Milovan je navodno bio opsednut ženom osumnjičenog, proganjao ju je i uznemiravao. On joj je slao razne poruke.

Od zadobijenih povreda Milovan M. je odmah izdahnuo.

Video: Opet pucnjava u Novom Pazaru: Ispaljeno nekoliko hitaca, ima ranjenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA