≫ 

Oglasio se MUP o jezivom nasilju na Adi: "Pozivamo žrtvu da se javi najbližoj policijskoj stanici"

Radi se na rasvetljavanju događaja

  • 22

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na identifikaciji i rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za događaj koji je putem video snimka deljen na društvenim mrežama, a na kome se vidi nasilje nepoznatog muškarca prema ženi, čiji identitet takođe nije poznat, na Adi Ciganliji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve koji imaju bilo kakva saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd kako bi se što brže i efikasnije utvrdio identitet učesnika i prema nasilniku preduzele zakonske mere.

- Pozivamo žrtvu nasilja da se javi najbližoj policijskoj stanici - piše u saopštenju MUP-a.

- Takođe, apelujemo na građane i pozivamo ih da pre deljenja snimaka na društvenim mrežama, svaki vid nasilja ili sumnje na krivično delo prijave nadležnoj policijskoj stanici, kako bismo pravovremeno reagovali i zaštitili žrtvu.

Podsećamo, na društvenim mrežama juče je osvanuo jeziv snimak scene sa Ade Ciganlije na kojoj se vidi kako jedan muškarac nogom u glavu udara ženu, dok ostali mirno sede i sve to posmatraju.

Kako se vidi, visoki muškarac krenuo je da napada ženu uzvikujući: "Šta me praviš budalom!"

Ona je vidno uznemirena počela da beži, govoreći mu da se skloni i da je ostavi na miru, sluteći šta bi mogao da uradi.

Na kraju, dok je bežala, saplela se i pala na zemlju. Kada je krenula da ustaje, on ju je dočekao i zadao joj jak udarac u glavu zbog kojeg se sručila.

Tek je tada jedna žena u pozadini povikala: "Alo, bre, šta biješ ženu, šta radiš to!". Druga pored nje je dodala: "Neću ja da idem".

Video: Jula 2016. Siniša Zlatić je zavio Žitište u crno. Ovo su snimci posle masakra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    25. jun 2021 | 09:34

    Sad muskarci da pridju, a sto ne zene? Gde je sad rodna ravnopravnost? Pa valjda smo jednaki godinama nas truju da smo jednaki a kad je frka trebalo bi muskarci da rese

  • Crazy

    25. jun 2021 | 10:12

    Imam dve cerke stvarno ne znam sta bi uradio da vidim da ih neko ovako udara, verovatno bi mu palicom napravio nekoliko preloma na toj nozi...cak i ako je jaci snasao bih se verujte...muskarci razmislite o tome pre nego udarite neku devojku mozda se posle pojavi otac ili brat ili neki drug nebitno...

  • Oprosteno mu je

    25. jun 2021 | 09:30

    Sad se vole vise nego ikad..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA