Dušica u suzama ispričala šta je zatekla u kući u Babinom Mostu: "Evo sva se tresem i još drhtim"

"Ovako se ne živi, ovde, i s ovim uslovima, teško. Da ti neko uđe u kuću, to nema nigde"

  • 1

Video: Lopovi odneli 1.500 evra i nakit: Premetačina u kući Stanojevića u Babinom Mostu

Nepoznati pljačkaši, koji su juče provalili u kuću porodice Stanojević u Babinom Mostu, dok su ukućani obrađivali baštu nedaleko od kuće, odneli su 1.500 evra i zlatan nakit. Kada su se Stanojevići vratili iz bašte, ugledali su razbacane stvari, piše Kosovo online.

- Nikada nam se ovo nije desilo. Evo sva se tresem i još drhtim kada sam ušla u sobu i videla lom, katastrofa - rekla je vidno potresena Dušica Stanojević.

Kuća Stanojevića se nalazi u centru Babinog Mosta. Pljačka se, kako sumnjaju, desila juče u popodnevnim satima.

- Pozvali smo Kosovsku policiju, došli su, kao napravili neki izveštaj i otišli. Vidim da od toga nema ništa. Rekao sam im bolje da vas nisam zvao. To što su našli uzeli su. Nema sobe koja nije okrenuta - kaže Staniša Stanojević.

Selo Babin Most nalazi se pored magistralnog puta Priština-Kosovska Mitrovica i pripada opštini Obilić. Meštani tog sela često su na meti pljačkaša.

- Ovako se ne živi, ovde, i s ovim uslovima, teško. Da ti neko uđe u kuću, to nema nigde - rekao je plačnim glasom Stanojević.

Pljačkaši su ukrali 1.500 evra i zlatan nakit. Novčanice u dinarima nisu odneli. Stanojevići su i prethodnih godina bili na meti vandala. Iz rezervoara autobusa njihove autotransportne firme lopovi su iscrpili i ukrali naftu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    25. jun 2021 | 18:51

    Када држите новац у кући,запишите макар серијске бројеве новчаница.Зар нисте од тог новца могли да освојите за сеф?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA