Nasilnik sa Ade prvo se branio ćutanjem, pa je priznao krivicu: Određen mu pritvor

NIkola V. je, za razliku od izjave u policiji gde se branio ćutanjem, danas u tužilaštvu priznao nasilje nad svojom partnerkom

  • 50
Ada Ciganlija, nasilje, muškarac tuče ženu, šutira Printskrin: Instagram/dnevnadozabeograda

Nikola V. (24), građevinski radnik, nasilnik koji je pre nekoliko dana zlostavljao ženu na Adi Ciganliji priveden je jutros na saslušanje u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, pišu Novosti. Njemu je u međuvremenu sud odredio pritvor.

On je, za razliku od izjave u policiji gde se branio ćutanjem, danas u tužilaštvu priznao nasilje nad svojom partnerkom.

Nadležno tušilaštvo koje Nikolu V. tereti za krivično delo nasilničko ponašanje zatražilo je od suda da mu odredi pritvor do 30 dana, kako boravkom na slobodi ne bi ponovio delo.

Inače, Nikola i njegova žrtva poznaju se od ranije i imaju neku vrstu veze.

Već je, kako se nezvanično saznaje, umeo da bude nasilan prema partnerki.

Video: Muškarac šutnuo devojku u glavu, svi ćute i gledaju: Šokantan snimak nasilja sa Ade Ciganlije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    26. jun 2021 | 12:20

    Zene da li ste normalne????? Kakvo crno vracanje partneru koji je jednom digao ruku na vas? 70% je branilo nasilnika u komentarima!!!! Naravno da morate da se umesate kada vidite da se musko izivljava na zeni!! To je nasa duznost da nam ovo ponasanje ne bi postalo normalno!!! Svi vi branite kosovo na drustvenim mrezama a uzivo gledate kako manijak bije devojku!!! I drugo, koliko bolesna osoba treba da budes da se vratis takvom liku? Ostavi ga pa ako ti opet dodje, resavaj to odmah sa policijom i sudom!!! U kranjem slucaju, bolje ti njega da ubijes nego da trpis ponizavanje i batine od njega!!! Sta god da zena uradi, ni jedan muskarac ne sme da je udari!!! Da li ste vi bre bolesni? Kakva razvopravnost polova kada je muskarac fizicki jaci od zene? Ravnopravnost je totalno deseta tema!!! Zene takodje rade fizicki naporne poslove i naravno da ravnopravnost treba da postoji! Ali ovo maltreriranje zene je vam svake pameti!!! Jednom nasilnik, uvek nasilnik!!! Nasilnici su uglavnom manipulatori!Zene, bezite od takvih ljudi!!! A vi muskarcine koji ste stavljali-black lives matter, tastatura mafijo, odreagujte u ovakvim trenucima!!! Ne mora da znaci uvek da su partneri u pitanju! Nekad je brat, otac, pa prosto te osobe nemaju nikakvu zastitu!!? Sram vas bilo sve koji branite ovu cupavu nakazu!!!

  • Aha

    26. jun 2021 | 13:32

    Ovde se ne zna ko je gori ,ova zena starija od ovog decka 13g ,prvo on nju malo tuce ,posle mu ona vratila i otisla na casu razgovora .Decko sta ce ti udata matorka ?

  • Gile

    26. jun 2021 | 12:34

    Nasilnici i siledžije su pravi magnet za žene i zato u takvim situacijama poput ove ne treba reagovati ili se treba držati po strani,ova je baš izabrala,svaka joj čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA