≫ 

Niš u strahu, muškarac nasumice napada prolaznike, trojicu ubo s leđa: "Pazite se, gledajte sve"

Istražni organi postupaju po prijavama oštećenih

  • 9
Napad nozem, noz, nasilje Napadi u Nišu / Foto: Shutterstock

Nepoznati muškarac tokom poslednjih nekoliko dana, lakše je povredio trojicu Nišlija, napavši ih s leđa oštrim predmetom. Upozorenje na nasumične napade na prolaznike proširilo se društvenim mrežama i izazvalo zabrinutost među građanima, posebno mladima s obzirom da su svi napadi zabeleženi u večernjim satima.

- Obaveštenje, ko može neka izbegava Čair i Bulevar neko vreme... Jedan idiot šeta tu i bode ljude nožem, izbo je večeras Stefana i mog momka, i sinoć jednog čoveka, sumnja se da je isti... Hvala Bogu, svi su dobro prošli, sa lakšim povredama. Prijavljeno je sve i nadamo se da će brzo biti uhvaćen. Mlađi je dečko kao mi otprilike – poruka je koja se deli u viber grupama i na društvenim mrežama.

Kako saznajemo, istražni organi postupaju po prijavama oštećenih, intenzivno se traga za napadačem na prolaznike.

Sve tri žrtve napadača su mlađi ljudi, S.M. je devetnaestogodišnjak, A.K. ima 24 a V.Đ. 30 godina. Kako saznajemo, prvi napad se dogodio 23. juna u ulici Ljube Didića, nedaleko od niškog parka Čair kada su napadnuti S.M. i A.K. Dan kasnije u ulici Branka Krsmanovića, oštrim predmetom uboden je Đ.V.

Jedna od žrtava je na društvenim mrežama detaljno opisala napadača.

- Da naglasim, imao je kratku kosu, sa strane ošišan na jedinicu a gore je malo duža kosa, široka ramena, ima malo mršavije ruke, noge su mu bile mršave, malo hoda čudno. Visina mu je između 175 i 180, godine negde između 1998. i 2002. Facu ne mogu ovako da mu opišem jer je u tom trenutku kada se moj drug izdrao na njega od bola, on se okrenuo i rekao : - Šta je bilo, šta je bilo? Kad se okrenuo, pošto je pričao, faca mu je bila malko izdužena, tako da facu ne mogu da opišem. Pazite se, proveravajte leđa i gledajte okolo, pošto zna da priđe baš blizu. Iako nema nikog iza vas, pogledajte ko hoda brzo ili ko trči, pošto sam ga pre uboda, primetio kako trči i da prelazi ulicu kako bi došao ka nama. Ali nismo niišta očekivali, mislili smo da je neki prolaznik. Pazite se, gledajte sve živo – naveo je jedan od napadnutih mladića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    27. jun 2021 | 07:43

    Da li ima nekog nadležnog u ovoj državi da zaštiti građane koji su očigledno prepušteni sami sebi.

  • Cobra 27

    27. jun 2021 | 00:35

    Indijski soj? Ili dzihadski?

  • sedi1

    27. jun 2021 | 07:33

    ... vidi,... ima evropskih i svedskih zakona koji stvarno unapređuju i poboljšavaju život građana, ali zakoni se moraju donositi i na osnovu podneblja, karaktera, sociološkog momenta,. ... preduga suđenja, jako male kazne, ustanove kao hoteli,... sve to njh ohrabruje... ... korov se čupa iz korena,... ... o dobrim tretmani a govori i preveliki broj povratnika...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA