≫ 

Nasilnik koji je šutnuo devojku kaže da nije bilo jako. Žrtva ga brani: Preterali ste sa linčovanjem

Na saslušanju je rekao i da je devojka bila pijana

  • 35
Sutiranje devojke, Vozdovac, hapsenje, nasilje Foto: Instagram/napustena_mesta_srbija, MUP Srbije

A.K. (24) iz Beograda, koji je osumnjičen da je šutnuo svoju devojku na parkingu na Voždovcu u stomak, saslušan je juče pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu gde je priznao šta je uradio, pravdajući se da "nije tako jako", saznaje "Blic".

Prema informacijama koje posedujemo, on je delimično priznao krivicu, a pred postupajućem zamenikom Drugog osnovnog javnog tužilaštva ispričao je kako se 11. juna posvađao sa svojom devojkom.

- On je rekao da je devojka bila izrazito pijana, te da je ona njega gurala, nakon čega ju je šutnuo u stomak - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Osumnjičeni je kazao da je za snimak na kojem se vidi kako udara devojku saznao nakon što je objavljen u medijima, te je kako objašnjava sagovornik, rekao da se kaje zbog svega.

- On je istakao kako je njihov sukob uopšte nije bio kao što izgleda na snimku i da nije bio toliko strašan, te i da je nije udario jako kako deluje - dodaje naš sagovornik.

Nakon saslušanja tužilaštvo je tražilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor do 30 dana zbog bojazni da ne bi uticao na svedoke.

Devojka koju je mladić šutnuo, takođe, ima svoje viđenje događaja.

- Već ste objavili lažne naslove bez prethodnog pitanja mene, preterali ste svi sa linčovanjem radi vašeg glupog posla. Naravno da ne želim da dajem bilo kakvu izjavu, treba da vas bude sramota - rekla je za Kurir.

Podsetimo, u petak je na društvenim mrežama objavljen snimak koji je nastao 11. juna u večernjim satima na Voždovcu na kojem se vide mladić i devojka koji se najpre guraju, a potom se on okreće i udara je nogom. Od siline udarca devojka pada na zemlju i ostaje tu da sedi, dok on nonšalantno odlazi, ulazi u automobil i udaljava se u nepoznatom pravcu.

Inače, samo dan ranije na društvenim mrežama se pojavio snimak jezivog nasilja na Adi Ciganliji. Nasilnik Nikola V. (34) je udarao, a potom i šutnuo u glavu devojku D. T. (36) u beogradskom kupalištu naočigled više od 20 ljudi. On je brzom reakcijom policije uhapšen, a u tužilaštvu je priznao da je tukao devojku. Nakon saslušanja, na predlog tužilaštva, njemu je određen pritvor.

Video: Muškarac šutnuo devojku u glavu, svi ćute i gledaju: Šokantan snimak nasilja sa Ade Ciganlije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Asks

    29. jun 2021 | 11:52

    Tebi,devojko, trebe jedna motka!

  • Yu

    29. jun 2021 | 11:28

    I zamisli neko se umijesa dobije batine il krivicnu prijavu a doticna ga brani ma idi begaj

  • Fis

    29. jun 2021 | 11:48

    Devojke vole opasne momke danas, oni dobri i fini momci su SMOR a oni mangupi, travica, tetovazica to je za njih "uh sto je dobar" tako da ovo su same trazile, sto trazis to i dobijes!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA