≫ 

U kući ujaka lažnog hirurga Save pronađena ordinacija: 28 diploma, rokovnici sa imenima mušterija

Kneževiću i njegovoj majici, po puštanju iz pritvora određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima na udaljenosti manjoj od 100 metara

  • 2
Savo Knežević, Dr Suavage Foto: ATA images

Vest da su lažni hirurg Savo Knežević (23) i njegova majka, cvećarka Danijela (49) pušteni iz pritvora u kome su se nalazili mesec dana, uznemirila je mnoge u Srbiji. Međutim, ono što je još uznemirujuće jeste da je Sava, navodno, imao nameru da nastavi da se bavi svojim poslom.

Naime, ovi navodi potvrđeni su iz tužilaštva koje je podnelo žalbu krivičnom vanpretresnom veću suda zbog ukidanja pritvora, piše Objektiv.

Posle njegovog hapšenja prvo je vršen pretres u njihovoj kući u Batajnici. Navodno, tu su nađeni laptop i mobilni telefoni, koji su oduzeti, a rađen je pretres prostora na Terazijama, gde ništa nije pronađeno.

- Sumnjali smo da je sve uništio i bacio, ali smo se nadali da ih je skrivao. Na kraju smo sve pronašli u dvorišnoj kući njegovog ujaka u Putincima. Tu je bukvalno pronađena čitava ordinacija. Pronašli smo rastavljeni nameštaj, 28 uramljenih diploma, makaze, igle, špriceve i druge medicinske instrumente. Bilo je tu i rokovnika u kojima su ručno vođene evidencije plaćanja i imena klijenata - objašnjavaju za Objektiv iz tužilaštva.

Kneževiću, kao i njegovoj majici, po puštanju iz pritvora određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima na udaljenosti manjoj od 100 metara, ali i obaveza javljanja nadležnoj policijskoj stanici svakih 15 dana.

- Pored osnova da će uticati na svedoke, koji je realno iscrpljen, jer je ostalo da se sasluša još jedna oštećena koja živi u inostranstvu i ko zna kada će doći, tražili smo produženje pritvora dok se ne završe sva veštačenja. Smatramo da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi delo - naevdeno je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❓❗

    30. jun 2021 | 12:56

    I sud takvog pustio na slobodu?! Pa to je za rubriku 'verovali ili ne'. Verovatno će i presuda biti nanogica tri meseca.

  • DARKO 100%

    30. jun 2021 | 12:59

    Nase sudstvo je pokazalo da su oni veci hirug od Save i njegove majke,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA