≫ 

U toku je potraga za lopovima iz Knića: Ukrali novac tokom svadbe, pod lupom mladina drugarica

Prema nezvaničnim informacijama, novac je ukrala mladina drugarica, u dogovoru sa muškom osobom

  • 16
svadba, venčanje, lopov, krađa Foto: Shutterstock, Pixabay

U Kniću je 23. juna, dok je porodica bila na drugom kraju mesta na svadbi, ukraden novac koji su mladencima doneli gosti, pokloni, ali i novac kojim je mladoženjin otac trebalo da plati svadbu. U krađi je, navodno, učestvovala mladina drugarica.

Iz Policijske uprave u Kragujevcu za "Telegraf" kažu da se pljačka jeste dogodila, ali da još niko nije uhapšen, te da "policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja i pronalasku počinioca".

Kako navodi izvor portala "U Centar" iz kuće porodice Marković nestalo je 23.000 evra, a prema njihovim tvrdnjama mladence je opljačkala mladina drugarica, u saradnji sa muškom osobom.

- Drugarica mlade je ušla u sobu da se presvuče i primetila gde se ostavljaju koverte sa novcem. Odmah je skovala plan. Ostavila je otvoren prozor i poslala poruku nekom njenom prijatelju. Dok je bila na venčanju on je ukrao pare. Ostali deo dana ona je provela na veselju - kaže izvor spomenutog portala.

Iako pljačke ovog tipa nisu retkost, ova je posebno uznemirila meštane jer se dogodila dok je vlasnik kuće na drugom kraju sela ženio sina.

Video: Kakva je to svadba ako nema 30 polupanih glava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakica

    6. jul 2021 | 14:37

    Ko će koga ako ne svoj svoga. Kad te neko izda a mislio si da ti je prijatelj, ustvari, nikad ti i nije bio pavi prijatelj. U životu možeš da imaš samo jednog ili dva istinska prijatelja, sve ostalo je interes. Najviše se čuvaj novopečenih prijatelja.

  • P

    6. jul 2021 | 13:47

    Pa imaj poverenje u druga, ja ni u samoga sebe

  • Gile

    6. jul 2021 | 14:23

    Dobar prihod od svadbe,nema šta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA