Uhapšeni napadači sa Banjice: Izboli mladića i pobegli, policija ih našla u Rakovici

U toku je rad policije po nalogu tužilaštva, nakon što budu saslušani učesnici incidenta znaće se više detalja o napadu

  • 1
Dvojica uhapšeni lisice policija Foto: Shutterstock

Dvadesettrogodišnji mladić povređen je oko 14 sati u Ulici Bahtijara Vagabzade kada su mu napadači preprečili put automobilom, a potom izašli, izboli ga nožem i pobegli. Napadači su potom uhapšeni u Rakovici.

Kako nezvanično saznaje "Kurir", povređeni mladić je upravljao automobilom marke "opel", a iz za sada nepoznatog razloga dvojica mladića u džipu preprečili su mu put.

- Izašli su iz vozila i više puta ga udarili u glavu, da bi ga na kraju oštrim prdmetom uboli u predelu noge. Povređenog mladića su ostavili tu i pobegli. Policija je ubrzo krenula u potragu za džipom i dvojica napadača su uhapšena u Rakovici - obajsnio je izvor upoznat sa slučajem.

U toku je rad policije po nalogu tužilaštva, nakon što budu saslušani učesnici incidenta znaće se više detalja o napadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    13. jul 2021 | 23:09

    Pokusaj ubistva 12god..+ nosenje noza 3 + da im roditelji prodaju stan i da isplate odstetu povredjenom..i da na kraju robije 5 god uslovne ! Ako pljune na ulici nazad u bajbok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA