Dvojica Srba imala veze sa trovanjem vode u Dečanima? Tužilaštvo sprovodi istragu

Identifikacija je, nvodno, zasnovana na snimcima bezbednosnih kamera

  • 4
voda bol u stomaku trovanje Foto-Ilustracija: Shutterstock, Pixabay

Osnovno tužilaštvo u Peći saopštilo je da sprovodi istragu o mogućoj vezi dvojice Srba sa situacijom u Dečanima i masovnim trovanjem u tom gradu.

Dvojica Srba, koji su viđeni u opštini Dečani nekoliko dana pre nego što se više od hiljadu građana otrovalo pijući vodu, identifikovana su, javlja ''Koha ditore'', a prenose Novosti.

Tužilaštvo u Peći je navelo da radi na tome da utvrdi da li su oni imali bilo kakve veze sa tom situacijom.

Identifikacija je, nvodno, zasnovana na snimcima bezbednosnih kamera, a sprovedena je u koordinaciji sa obaveštajnom agencijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kinder

    17. jul 2021 | 20:39

    Kako javljaju šiptarski mediji, kamere dva meseca nisu radile i odgovorno lice je pozvano na ispitivanje.Drugo, u Novom Sadu živi veliki broj šiptara koji vozi automobile sa novosadskim tablicama.Šta ako su oni uslikani dok su bili u rodnom kraju?

  • Srbbgd

    17. jul 2021 | 21:36

    Piše da je trovanje jer je voda bakteriološki neispravna što je propust nadležnih za kontrolu kvaliteta vode. Najlakše je osuditi dva Srbina koja su primećena u gradu. Da čovek ne poveruje.

  • @Kiki

    17. jul 2021 | 22:17

    Ništa čudno. Stara priča ovih koji su vladali 90tih godina a , vladaju i sada. Sistem zavadi pa vladaj. To im je u krvi da su svi protiv srbije. Probudi se Srbijo. Dokle???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA