≫ 

Telo žene ubijene u Varvarinu u lokvi krvi pronašla ćerka: U prvi mah mislila da ju je napao pas

A. D. je prerezao vrat A. K., a potom se obesio u šupi

  • 4
Dete devojčica strah plač Foto: Shutterstock

A. D. (82) iz Varvarina je u subotu, kako se sumnja, prerezao vrat A. K. (47) ženi koja mu je u kući bila kuvarica i ispomoć, a potom izvršio saoubistvo tako što se obesio u šupi.

Ubijena žena je iz susednog sela Maskare, u kom je živela sa dve maloletne ćerke, dolazila električnim biciklom na posao, tako je bilo i kobnog dana.

- Krenula je na posao sa kćerkom. Rastale su se kod auto-škole gde je njena starija ćerka imala obuku prve pomoći, a ona je otišla da spremi A. D. da jede. Kćerka ju je zvala kad je završila sa obukom, a pošto se nije javljala, otišla je do njegove kuće da vidi gde joj je majka i da je sačeka da se zajedno vrate kući - započela je priču za "Blic" rođaka žene.

Dete je pronašlo u lokvi krvi

Ispred kuće je videla uobičajen prizor, te je odlučila da uđe, ali ju je unutra dočekao zastrašujuć prizor.

- Ispred kuće je videla njen parkiran bicikl, ušla je u kuću i u sobi zatekla majku u krvi - kaže i dodaje da nesrećna žena u tom trenutku već nije davala znake života.

Prema njenim rečima, devojčica je ispričala kasnije da u prvi mah nije shvatila šta se dogodilo.

- Dete se uplašilo, nije odmah shvatila šta se desilo. Kaže, pomlislila je kad je videla da leži u krvi da joj je pas nešto uradio, da je skočio na nju, ujeo je, odmah je pozvala Hitnu - rekla je sagovornica i objasnila da se Aranđelova kuća nalazi se u blizini Doma zdravlja i da je pomoć stigla brzo, ali da ženi, nažalost, nije bilo pomoći.

Devojčica je, šokirana zarečenim prizorom, počela da plače i da doziva majku. Njen plač čule su komšije.

- Plakala je i komšinica je čula, njen muž je došao i dete odveo kod njih kući. Da li su joj šećer i vodu da je povrate od šoka, dete tada još nije znalo šta joj se sa majkom zapravo desilo - priča.

Komšija je, znajući za prethodne pokušaje samoubistva koje je imao A. D., otišao da obiđe dvorište. Policija je A. D. naknadno pronašla u šupi iza kuće.

Kako pričaju meštani, A. K. je kod starca počela da radi pre oko godinu dana, kada je čula da penzioneru u Varvarinu treba pomoć oko kućnih poslova.

- Da l je bio neko od komšija, poznanika, neko je njoj rekao da u Varvarinu živi čovek kojem je potrebna pomoć, da mu se povremeno očisti kuća i spremi nešto za jelo, jer je to stariji čovek, ali pokretan i sposoban - navodi ona.

Od tada je na svakih nekoliko dana odlazila kod njega.

- Bilo je to na nekoliko dana, u poslednje vreme čak svaki drugi dan, samo nedeljom nije nikad išla, tad je bila sa porodicom. Po nekoliko sati se zadržavala, pospremi po kući, spremi mu da jede, a on je za to uredno plaćao - tvrdi.

Pet dana pre nego što je ubio zvao je na ručak

Sa nesrećnom ženom su, kaže, u tu kuću odlazile i njene kćerke. Poslednji put su zajedno bile kod njega pet dana pre tragedije.

- 12. jula on je pozvao na ručak Andreu i njene dve kćerke. Na ručku je sve bilo u redu, nisu rekle da su primetile bilo šta čudno u njegovom ponašanju. Čak je Andrea pričala i da je uporan u tome da u dvorištu otvori neku malu prodavnicu i da tu zaposli nju i njenu stariju kćerku. On nikad nije bio nasilan prema njoj, bar nikad to nije rekla, niti prema bilo kome iz njene porodice. Starija ćerka je pričala da je sa njom uvek lepo razgovarao - dodaje rođaka ubijene žene.

Mešao alkohol i lekove

Da je Aranđel imao problema sa alkoholom, kao i da je bio u psihijatrijskoj ustanovi, ispričala je za medije njegova kćerka S. M.

- On je tamo znao da bude fin i da kada ga puste sa lečenja i dođe kući ponovo uzme piće i lekove. Sve je to tako radio. Zadnji put ja sam se brinula da potpišem da ga puste i pitala sam doktorku da li on može da naudi nekom. Ona je meni rekla: "On može svakome da naudi" - ispričala je Snežana beogradskim medijima.

Video: Pronađeno beživotno telo žene: Jeziv prizor na Adi Ciganliji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    19. jul 2021 | 08:44

    Strasno....doktorka je njegovoj cerki rekla da moze svakom da naudi i ona se opet potpisala i izvela ga kuci...i sta je time dobila????Da strada jedna neduzna zena.

  • ZoKa

    19. jul 2021 | 08:46

    Zasto se cerka nije brinula o njemu,kad se potpisala da ga izbavi s' psihijatrijske ustanove?

  • Rada

    19. jul 2021 | 10:42

    Dve maloletne cerke ostale bez majke zbog jednog psihijatrijskog slucaja.I doktori koji su ga pustili kuci i cerka koja se potpisala trebaju da odgovaraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA