≫ 

Vozač koji je udario decu na Karaburmi, pa pobegao, danas na saslušanju u tužilaštvu

Nakon toga, u zavisnosti od obrane, L. G. i pribavljene podatke o ranijoj osuđivanosti, tužilaštvo će odlučiti da li će sudu podneti predlog za određivanje pritvora

  • 6
Dete ulica nesreća noge pregaženo auto Foto: Shutterstock

Vozač automobila, koji je u nedelju uveče na Karaburmi udario i povredio dvoje dece na pešačkom prelazu pa pobegao, danas će biti priveden na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Vozač L. G. će biti saslušan povodom sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično dela nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Nakon toga, u zavisnosti od obrane, L. G. i pribavljene podatke o ranijoj osuđivanosti, tužilaštvo će odlučiti da li će sudu podneti predlog za određivanje pritvora.

Deca S. B. (10) i L. B. (5) zadobila su teške telesne povrede u ovoj saobraćajnoj nesreći, kojoj je prisustvovao i njihov otac.

U nastavku postupka tužilaštvo će ispitati i oštećene i svedoke, odrediti medicinsko veštačenje kako bi se utvrdio stepen povreda koje su zadobili oštećeni,kao i saobraćajno tehničko veštačenje radi utvrđivanja svih okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nezgoda.

Video: U punom gasu prešao preko pudle tik ispred devojčica: Ćerke Ane Mihajlovski gledale kako im gine pas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriot

    21. jul 2021 | 07:27

    Udario decu na pesackom i jos pobegao pa treba da ga osude duplo!

  • Nenad

    21. jul 2021 | 08:22

    U zatvor 40 godina bas zato sto je udario decu pa pobegao

  • Stefan

    21. jul 2021 | 08:53

    Odmah danas tačno u podne izvedite ga pred streljački vod. Nek sve televizije sa nacionalnom frenkvecijom prenose uživo tu egzekuciju, i onda više nikad nećemo imati sličnih problema. Tako za sve ostale vidove kriminala, i za par godina bićemo mala Švajcarska. Hvala na paznji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA