≫ 

Uhapšen mladić (23) na Zvezdari: Policajci mu upali u stan i pronašli više od kilogram marihuane

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

  • 2

Policajci u Beogradu zaplenili su više od kilogram marihuane i uhapsili N. I. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Policija je kod osumnjičenog pronašla manju količinu marihuane spakovene u tri paketića, a potom je pretresom objekta na teritoriji Zvezdare koji on koristi zaplenjeno oko kilogram ove opojne droge, spakovane u 50 kesica, kao i dve vagice za precizno merenje.

zaplena, droga, narkotici, beograd, marihuana Foto.MUP Srbije

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vm

    22. jul 2021 | 09:15

    U redu je što ih hapse ali ispada smešna država kad ove drakonski kažnjava a one što industrijski proizvode i švercuju na tone - njima nanogica i izvinite što smo vas uznemiravali.

  • Neki

    22. jul 2021 | 09:27

    Ma to je za vlastitu upotrebu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA