Pojavio se snimak navodnog sukoba u garaži Čedomira Jovanovića i njegovog komšije

Do sukoba je navodno došlo zbog parking mesta

  • 7
Čedomir Jovanović

Foto: Youtube Radio Sarajevo

Vladimir S. (53) prijavio je policiji da ga je u garaži u Bulevaru Zorana Đinđića, zbog nesuglasica oko parking mesta navodno napao Čedomir JovanovićSada se pojavio i snimak na kom se navodno vidi sukob Jovanovića i komšije koji ga je prijavio. Nakon ulaska u garažu, na trećem minutu snimka može se videti muškarac koji udara drugog, prenose Novosti.

Kako se nezvanično saznaje do navodnog sukoba je došlo zbog parking mesta. Naime komšija je navodno zamerio Jovanoviću kako je parkirao automobil. Jovanović je tada navodno odgurnuo komšiju koji je pao na pod i on je prijavio policiji napad.

Jovanović je juče za Tanjug opisao događaj ispred garaže zgrade u kojoj stanuju i on i V. S, navodeći da je stajao u kolima ispred garaže i da nikome nije blokirao put. V. S. se potom, kako je naveo Jovanović, u svom vozilu pojavio iza njegovog automobila i svirao mu bez razloga, nakon čega mu je u više navrata opsovao majku.

Jovanović dodaje da je potom izašao iz automobila i zatražio od V. S. da ga ostavi na miru, ali da je on nastavio da ga psuje i da je počeo da pretura po svojoj torbici simulirajući da će da iz nje izvadi neko oružje.

Lider LDP dodaje da je tada odgurnuo V. S. u predelu ramena i da se ovaj zateturao unazad, nakon čega je otišao.

- Da je prvi put, rekao bih da tabloidi to rade zbog tiraža i medijskog rejtinga, ali po ko zna koji put ti mediji, po pravilu, lažu o meni zato što mi preko njih zločinačko udruzenje odgovara na moju politiku i ono što radim. Danas su mi vratili za odlazak u Srebrenicu, na isti način kao što su mi ubice prošli put došle pred stan pevajući pesmu o Legiji - kaže Jovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA