≫ 

Sahranjen Stefan (10) koji je poginuo na Karaburmi: Otac nosio loptu, na kovčegu belo cveće

Među prisutnima na sahrani bio je veliki broj zaposlenih u Hitnoj pomoći, gde radi Stefanov otac, a gde je radio i dečakov deda

  • 9
Stefan Balić, Karaburma

Foto: Facebook/Ofk Gol

Desetogodišnji Stefan Balić koji je nastradao od posledica stravične saobraćajna nesreće koja se dogodila u nedelju uveče na beogradskoj Karaburmi, kada je na pešačkom prelazu njega, njegovog mlađeg brata (4) i oca pokosio vozač Lazar G, pa pobegao, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu, navodi Blic.

Veliki broj ljudi došao je kako bi malog Stefana, zbog kog su žitelji Karaburme, ali i ostali Beograđani "ustali na noge", ispratio na večni počinak.

Među prisutnima na sahrani bio je veliki broj zaposlenih u Hitnoj pomoći, gde radi Stefanov otac, a gde je radio i dečakov deda.

- Otac dečaka, kao lekar, do poslednjeg trenutka uvek je davao sve od sebe da pomogne svakome. Nikad nije odustajao i mnogima je pomogao, a svom detetu nije mogao, iako su i on i Hitna pomoć brzo reagovali. Utoliko nam je sve ovo teže jer je on izuzetan čovek - rekli su očajni zaposleni u Hitnoj pomoći.

Ispred Novog groblja je bilo parkirano nekoliko vozila Hitne pomoći, gde su se lekari i osoblje "podelili" kako bi svi mogli da izjave saučešće porodici.

Prizor na groblju je potresan, na malom kovčegu poređano belo cvećeDečakov otac u rukama je nosio fudbalsku loptu.

Protesti zbog prvobitne skandalozne odluke sudije Prvog osnovnog suda, koja je nakon nesreće pustila vozača da se brani sa slobode, u Ulici Marijane Gregoran, gde se tragedija dogodila, i dalje traju. Okupljeni građani ostaju pri zahtevima da vozač, koji je juče, nakon preinačenja prve odluke sudije, uhapšen i sproveden u pritvor, bude osuđen, ali zahtevaju i da sudija Radmila Đ. koja ga je prvobitno pustila iz pritvora pravno odgovara zbog te odluke. Na ulici, gde je automobil pokosio malog Stefana, njegovog brata i oca ispisan je grafit: "Ovde je ubijen Stefan (10)".

Video: Tužan protest na Karaburmi za malog Stefana: Okupila se porodica, komšije, građani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    24. jul 2021 | 17:38

    Putuj andjele na bolje i sigurnije mesto. Srbijo, ne daj da ubica i sudija, njegov jatak izadju oz zatvora dok su zivi.

  • Maja

    24. jul 2021 | 16:36

    Srce moje malo,neka ti je laka crna zemlja..

  • Gradjanin

    24. jul 2021 | 16:51

    Andjele mali...ovo razara dušu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA