≫ 

Marko Miljković sedi sa čovekom kojeg su posle ubili: Na fotografiji ga grli

"Oni nekog otmu, drže ga na nekoj lokaciji, a on mora da se ponaša kao da je sve u redu"

  • 9
Velja Nevolja klan Veljko Belivuk i Marko Miljković Printskrin: TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se večeras obraća javnosti kako bi izneo nova saznanja o brutalnostima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Tokom emisije prikazani su uznemirujući snimci ubistva Vlastimira Miloševića u ulici 27. marta u Beogradu u 6.50 sati. Između ostalog, prikazana je i  fotografija Marka Miljkovića zvanog mesar sa jednom žrtvom klana Miljković-Belivuk.

- Na fotografiji je Marko mesar i pripadnik škaljarskog klana koji je otet i njegov kraj je užasan. Oni nekog otmu, drže ga na nekoj lokaciji, a on mora da se ponaša kao da je sve u redu, i da se dalje čuje sa pripadnicima škaljarskog klana, kako bi ih naveli da dođu i "ubiju" Belivuka. Sve vreme poruke šalje Mesar pod njegovim brojem, tako navlače druga lica i onda slede najsurovija mučenja i likvidacija. To naređuju direktno sa teritorije Crne Gore, i Miljković i Belivuk tu ne prisustvuju. Ovi koji su ih ubijali su lagali da su ih mučili duže, jer je dečko srećom preminuo od udarca lopatom u glavu. Ovde je problem to što vi vidite iz snimaka i ponašanja. Oni su obučeni za sve, znaju šta je kontrapratnja, imaju satove kojima snimaju - to su morali da ih nauče ljudi koji su nekada bili u sistemu - ispričao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna3112

    25. jul 2021 | 00:18

    Svi koji su na bilo, koji nacin ucestvovali treba da budu podjednako kaznjeni kao i njihove glavonje

  • stevo

    25. jul 2021 | 03:57

    Drzava je zadala zestok udarac kriminalu.Borba ce biti jos jaca i snaznija

  • Ccc

    24. jul 2021 | 22:52

    Otvoriti posebne novine za ovaj slučaj i ove ljude, dosta više!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA