≫ 

Suprug Novosađanke poginule kod Sevojna u teškom stanju prevezen za Beograd, dete u bolnici u Užicu

Porodica se najverovatnije vraćala sa letovanja, a njihov automobil je, iz zasad neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu traku i udario u autobus

  • 3
Saobraćajna nezgoda, saobraćajna nesreća, udes, uništen automobil

Foto: RINA/ilustracija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na magistralnom putu koji prolazi kroz Sevojno poginula je Novosađanka stara 35 godina, kada se automobil kojim je putovala sa suprugom i detetom sudario sa autobusom.

Suprug nastradale žene zadobio je teške telesne povrede i prevezen je najpre u Opštu bolnicu Užice, gde je zbrinuto i njihovo dete, koje nije životno ugroženo, a potom prebačen u Beograd.

- Žena je podlegla povredama, muškarac je zbog težine povreda prebačen u bolnicu u Beograd, a dete je zadržano na dečjem odeljenju užičke bolnice na daljoj opservaciji - izjavila je za RINU Danijela Vasiljević, PR Zdravstvenog centra Užice.

Nesreća na magistralnom putu kroz Sevojno, nedaleko od kapije "Valjaonice bakra", dogodila se oko šest sati kada se automobil marke "reno senik" novosadskih oznaka, koji je dolazio iz pravca Užica, sudario sa lokalnim autobusom koji je prevozio putnike na relaciji Sevojno - Užice, piše "Blic".

Prema prvim rezultatima istrage, "senik" je, iz zasad neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku, a u njemu su se u trenutku sudara aktivirali vazdušni jastuci.

Žena, koja se nalazila na mestu suvozača je, u trenutku kada je Hitna pomoć pristigla na lice mesta, bila živa i odmah je prevezena u užičku bolnicu, gde je nedugo potom preminula od posledica povreda, uprkos svim naporima lekara.

Putničko vozilo bilo je puno prtljafa, što navodi na pretpostavku da se porodica iz Novog Sada vraćala sa letovanja.

Kako su za "Telegraf" iz Odeljenja za Gradski saobraćaj JP "Užice razvoj", u autobusu nije bilo obiljnije povređenih putnika.

- Jedna žena, koja je sedela iza vozača, udarila je glavom u pleksiglas ispred sebe, pa se žalila na bol u glavi, ali nije prihvatila medicinsku pomoć i otišla je na posao. Ostali putnici prošli su bez povreda - rekao je dispečer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vozi Miško

    26. jul 2021 | 13:03

    Znači da su sa mora krenuli posle 1 noću i verovatno je vozač zadremao... Bemti sve, letovanje, žena, dete, srećni... I samo trenutak, ode sve u pm... Štrašno! Ja vozim noću, i iz uskustva znam da je najkritičniji period oko 5 sati, kada počne da sviće. Tad se čoveku prispava najviše... Prosto zaspi otvorenih očiju i dovoljne se sekunde takvog stanja da auto skrene levo ili desno . Tako je bilo i sa ovim autobusom u Hrvatskoj... Oko 5 sati ujutru, vozač zaspao... Tako je i Toše Proeski nastradao, pa i jedna hrvatska glumica... Naletanje u rano jutro na kamion ispred ...

  • Abrasevic

    26. jul 2021 | 10:43

    Znaci ni pojas ni air bag ne pomazu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA