≫ 

Potvrđena presuda pijanom provalniku iz Mladenovca: Pokušao da opljačka kafanu, sprečio ga policajac

On je, prema presudi, 21. septembra 2019. godine, opijen alkoholom, došao u ugostiteljski objekat gde je naručio hranu i sačekao da svi gosti napuste lokal, pa je prišao radnici Z.G, i uz pretnju revolverom, tražio da mu preda novac od pazara

  • 1
Provalnik, lopov, obijanje stana, prozor Foto-ilustracija: Profimedia/Andriy Popov/Panthermedia

Apelacioni sud u u Beogradu pravosnažno je osudio na dve godine i 10 meseci zatvora Ajdina S., koji je pre dve godine pokušao da opljačka ugostiteljski objekat u Mladenovcu, ali ga je u tome sprečio policijski službenik Nemanja Pavlović.

Ovom odlukom, njemu je potvrđena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je osuđen zbog krivičnog dela razbojništvo u pokušu u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, prenosi Tanjug.

On je, prema presudi, 21. septembra 2019. godine, opijen alkoholom, došao u ugostiteljski objekat gde je naručio hranu i sačekao da svi gosti napuste lokal, pa je prišao radnici Z.G, i uz pretnju revolverom, koji je neovlašceno nosio, tražio da mu preda novac od pazara.

Uplašena za svoju bezbednost, Z. G. je istrčala iz objekta noseći novac od pazara i dozivajući u pomoć, a on je krenuo za njom.

Međutim, u neposrednoj blizini nalazio se policijski službenik Nemanja Pavlović, van službe, koji mu je pokazao službenu legitimaciju, izdavši mu naredenje: „Stoj, policija“.

Razbojnik se međutim oglušio o naređenje i uperio oružje u Pavlovića, koji je međutim, uhvatio desnom rukom revolver koji je držao Ajdin i savladao ga upotrebom fizičke snage zahvatom "ključ na laktu“, navodi se u presudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA