≫ 

Potera za učesnicima krvave tuče: Pobegao sa nanogicom, pa napao sekirom, policija u Užicu traga

Na ulici gde je došlo do sukoba primetni su tragovi krvi, a policija trenutno ovde vrši pretres terena i okolnih kuća

  • 0
policija, sekira, napad na policajce

Foto-ilustracija: A. Nalbantjan, Shutterstock

Policija u Užicu traga za dvojicom mladića, učesnika krvave tuče koja se sinoć u kasnim večernjim satima dogodila u Ulici Četvrtog puka u naselju Kapetanovina, od kojih je jedan suparnika udario sekirom u glavu i zadao mu teške povrede opasne po život.

Begunac koji je koristio sekiru, prenosi “Blic” , nalazio se u kućnom zatvoru i na sebi je imao nanogicu, a povređeni koji je zadobio udarac najpre je prevežen u užičku bolnicu, a zatim hitno transportovan u Kragujevac.

Nezvanično, u tuči su učestvovala četvorica Užičana, po dvojica sa obe strane. Najpre je došlo do koškanja koji se pretvorio u fizički sukob, prema priči meštana vinovnici su se u jednom trenutku i gađali drvenim predmetima, da bi u jednom trenutku mladić za kojim se traga potegao sekiru.

Kako kažu žitelji ovog dela Užica, jedan od meštana je pokušao da razdvoji sukobljene, ali je mladić sa sekirom preko njegovog ramena udario suparnika u glavu. Još jedan učesnik tuče je povređen, ali je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Jake policijske snage sinoć oko 23 sata blokirale su naselje Kapetanovina i otpočele uviđaj i potragu za dvojicom odbeglih učesnika tuče čiji su motivi za sada nepoznati. Na ulici gde je došlo do sukoba primetni su tragovi krvi, a policija trenutno ovde vrši pretres terena i okolnih kuća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA