"Ako mi brat umre, osvetiću se": U tuči sekirama u Užicu učestvovale još dve osobe, jedan pretio

B.Č. i S.T. iz naselja Krčagovo za kojima se traga, od ranije su poznati policiji

  • 2
Čovek nosi sekiru, sekira, ubistvo Foto: Shutterstock

Užička policija intenzivno traga za S.T I B.Č. iz užičkog naselja Krčagovo, posle tuče u kojoj je jedan učesnik, nakon zadobijenog udarca sekirom u glavu teško povređen. U tuči su, pored dvojice pomenutih koji su u bekstvu, učestvovali i D.M. (35) i M.M. (33), sa druge strane.

- D.M. i M.M. su u ponedeljak kasno uveče došli u Krčagovo sa Bele zemlje. Išli su ulicom, čuli smo kada su bacili jedni jaku petardu, vikali su „gde je Boki“, misleći na B.Č. Zatim su B.Č. i S.T. izašli na ulicu sa sekirama. Posle psovki i gađanja raznim predmetima, S.T. je zamahnuo sekirom udarivši D.M. posred čela. Bilo je užasno - kažu za „Novosti“ meštani naselja Krčagovo – Jedan komšija se umešao, sprečivši još gori ishod, nakon čega su S.T i B.Č. pobegli u nepoznatom pravcu.

Ubrzo su u naselje i policija, kao i vozilo hitne pomoći. D.M. je sa teškim povredama glave prebačen najpre u užičku bolnicu, a zatim u Kragujevac. Drugi učesnik tuče sa Bele zemlje M.M. je, dok ga je policija smeštala u „maricu“ uzvikivao „ako mi brat umre, osvetiću se“.

B.Č. i S.T. iz naselja Krčagovo za kojima se traga, od ranije su poznati policiji. S.T. ima nanogicu, zbog ranije izvršenih krivičnih dela.

Očekuje se da će policija brzo ući u trag dvojici begunaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA