Nišliji iz čista mira slomio vilicu, sreo ga prvi put u životu: Ponovio mu isto pitanje, pa udario

Kako saznajemo incident se dogodio juče oko 14.30 sati u bulevaru Medijana a žrtva i napadač se nisu nikad ranije sreli

  • 21
Tuča, pesnica, napad

Foto-ilustracija: Shutterstock

Niška policija uhapsila je S.R. (24) iz okoline Bele Palanke neposredno nakon što je teško povredio četrdesetdvogodišnjeg Nišliju M.V. koga nije ni poznavao.

Kako saznajemo incident se dogodio juče oko 14.30 sati u bulevaru Medijana a žrtva i napadač se nisu nikad ranije sreli.

- M.V. je prolazio kraj Belopalančanina dok je ovaj telefonirao da bi mu se iznenada obratio rečima: Jesi li video jednog čoveka sa kačketom, napao je jedno dete? - Kada mu je Nišlija odgovorio odrečno, ponovio je pitanje a zatim ga udario u glavu i naneo mu tešku telesnu povredu u vidu dvostrukog preloma vilice zbog čega je zbrinut u niškom Univerzitetskom kliničkom centru – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Niška policija je saopštila da je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva S.R. određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZOR-AN

    27. jul 2021 | 15:05

    To su neki novi ludaci, izađe napolje i onako od dosade slomi čoveku vilicu ili kao onaj Neđeljko od dosade izbode dečka. Ovi su uhvaćeni, a koliko ih nije ???

  • B

    27. jul 2021 | 14:42

    Bezi daleko od Nis ce te ubiju na pravde boga

  • Rhoi

    27. jul 2021 | 16:19

    E državo i pravosuđe ovakve koji ne znaju šta će sa sobom u radni logor rudnik da dana ne vide. Samo da ne bude da je poznat policiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA