Mali Luka (4) saznao da mu je poginuo stariji brat Stefan: "Kao da mi je neko odvalio pola srca"

Lazar G. "pokosio" je na pešačkom prelazu u Karaburmi devetogodišnjeg Stefana Balića koji je potom preminuo

  • 7

Maleni Stefan Balić (9) preminuo je pre 9 dana, kada je na njega, dok je prelazio pešački prelaz, naleteo vozač Lazar G. u beogradskom naselju Karaburma. Sa dečakom je bio i njegov mlađi brat Luka (4) koji je juče operisan, kao i njihov otac Mihailo, koji je zadobio povrede rebara.

Dečačić Luka sada je dobro, a tek juče je saznao da mu je stariji brat poginuo, kako je za TV Prva rekao njihov deda, Slobodan Balić.

Deka preminulog mališana jedva je govorio, pokušavajući da ne zaplače, ali bezuspešno.

- Luka je operisan, on je kod kuće i nije svestan šta se desilo. Juče su mu saopštili da mu je brat preminuo. A, njihov otac Mihailo je polomio rebra. Mihailu je teško, kao i Nataši. Samo da Luki bude dobro, ja se nadam, mali je, da će što pre da zaboravi, dok shvati da nema brata. Luka me je zvao, trebalo je da odem juče, da ga obiđem, nisam mogao. Moram da popijem nešto za smirenje da bih otišao, da bih njemu olakašao - rekao je Stefanov deka u bolu, sa suzama u očima, drhtavim glasom.

Slobodan je dodao da mu je mnogo teško, te da je pre manje od godinu dana ostao i bez supruge.

- Šta da vam kažem... teško je... Kao da mi je neko odvalio pola srca. Jeste da imam još Andreja i Luku... To je mnogo teško. Em sam izgubio i suprugu, nema ni godinu dana... - jedva je, uz bolne uzdahe, isprekidano i kroz plač uspeo da odgovori deka Stefana Balića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    30. jul 2021 | 16:23

    Vec 9 dana pisete o ovom dogadjaju , jeste strasno nasli su krivca i sudice mu. Ostavite vise porodicu da tuguju na miru sta ih vise provlacite kroz novine.

  • Se_87

    30. jul 2021 | 16:11

    Ne naslo nikoga. Vozaca osuditi bar 30 godina za primer drugima kako treba da se ponasaju u saobracaju jer jednostavno nema kraja. Mora da se stane u kraj gubljenu neduznih zivota !

  • Tina

    30. jul 2021 | 17:32

    Koliko da je bolno, preporucujem svakom ko izgubi dete da rodi opet. Nakon sto je mala Milica poginula u NATO bombardovanju, roditelji su dobili drugu cerku Andjelu. Tako da je ona roditeljima i bratu donela utehu. Mojoj drugarici se jedan sin utopio i ona je nakon toga dobila cerku. Kaze da joj je to mnogo znacilo jer se to dete ne bi rodilo da nije bilo nesrece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA