≫ 

Uhapšena osoba koja je provalila u stan povratnice Dragice u Đakovici

Dragica Gašić je pre četiri dana obavestila policiju da su joj obijena vrata, da joj nedostaju lične stvari, hrana, sigurnosna kamera i internet oprema

  • 1
Dragica Gašić, Kosovo i Metohija, Đakovica

Printscreen/Kosovo online

Policija je u Đakovici uhapsila osobu zbog sumnje da je razbila vrata stana povratnice Dragice Gašić, i iz njega odnela kameru za nadziranje, tehničke stvari, njenu garderobu, hranu i lekove, prenosi RTS.

Portparol policije u Đakovici Nusret Đurkaj potvrdio je prištinskim medijima da je osumnjičeni priznao da je provalio u stan.

- Osumnjičeni u slučaju D. Gašić je uhapšen. U prisustvu advokata priznao je delo. On je u policijskom pritvoru 48 sati - rekao je Đurkaj.

Podsetimo, Dragica Gašić je pre četiri dana obavestila policiju da su joj obijena vrata, da joj nedostaju lične stvari, hrana, sigurnosna kamera i internet oprema.

Dragica Gašić se sredinom juna vratila u svoj stan i od tada nailazi na stalni otpor i negodovanje albanskog stanovništva u Đakovici.

Policija obezbeđuje ulaz zgrade u kojoj je stan Dragice Gašić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ezra

    31. jul 2021 | 07:33

    Provalio u stan u prisustvu svog advokata, leleeee, sad kad pljackas moras i advokata da vodis sa sobom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA