Preminuo muškarac iz Užica povređen sekirom u tuči

Dve osobe su u pritvoru, rođeni brat preminulog, lakše povređen u tuči, pušten na kućno lečenje

  • 1
Čovek nosi sekiru, sekira, ubistvo Foto: Shutterstock

D. M. (35) iz Užica koji je teško povređen u tuči koja se u ponedeljak uveče dogodila u užičkom naselju Kapetanovina i u kojoj su korišćene i sekire, preminuo je u bolnici i pored svih napora lekara da mu spasu život, navodi Kurir.

Muškarac je posle tuče sa teškim povredama glave prebačen u užičku bolnicu, zatim i u Klinički centar u Kragujevcu ali je, nažalost, izgubio život.

Njegov rođeni brat M. M. (33) koji je u tuči zadobio lakše povrede posle ukazane pomoći u Opštoj bolnici u Užicu pušten je na kućno lečenje.

Užička policija uhapsila je dan posle tuče B. Č. (20) iz Užica, takođe učesnike tuče, zbog sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda u pokušaju, a dan kasnije i S. T. koji je u trenutku hapšenja bio pod sumnjom da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, odnosno da je sekirom udario M. D. u glavu i teško ga povredio.

Do tuče u naselju Kapetanovina u kojoj su učestvovala četvorica mladića došlo je u noći između ponedeljka i utorka kada su, prema nezvaničnim podacima u ovo naselje došli braća M. D. i M. M. tražeći navodno S. T.

Ubrzo su se na ulici pojavili B. Č. i S. T. noseći sekire, došlo je do žestoke svađe, psovanja, gađanja raznim predmetima a zatim i do tuče u kojoj su korišene sekire i u kojoj je M. D. teško a njegov brat M. M. lakše povređen. B. Č. i S. T. pobegli su sa lica mesta, B. Č. je uhapšen sutradan, a S. T. dan kasnije.

S. T. je u trenutku incidenta imamo nanogicu, odnosno bio je u kućnom zatvoru zbog jedne ranije izrečene presude.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrač

    31. jul 2021 | 11:18

    Tužno,sta radi omladina…Jedinu korist moze da ima korumpirano tuzilastvo Uzice,ako budu imali novac za glavnog tuzioca onda ce kvalifikacija dela da bude mnogo lakša…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA