≫ 

Senad i Mubera čekaju presudu za ubistvo njenog ljubavnika: Pokušali da ga spale dok je još bio živ

Senad i Mubera terete se da su napali i ubili Muberinog ljubavnika 2017. godine

  • 5
Mubera Senad Muhovic Foto: Facebook/Mubera Senad Muhovic

Dokazni postupak protiv Senada (38) i Mubere (36) Muhović, optuženih da su u junu 2017. u selu Ponorac kod Sjenice brutalno ubili Anela Papića (32), okončan je nakon tri i po godine suđenja, pred Višim sudom u Novom Pazaru.

Na poslednjem ročištu predočeni su rezultati ponovljenog veštačenja zemljišta, nakon čega je postupajući sudija završne reči zakazao za 24. septembar, posle kojih se očekuje donošenje prvostepene presude, javljaju Novosti.

Muž i žena se terete da su 23. juna 2017, Anela, Muberinog ljubavnika, namamili u atar sela Ponorac, a potom ga napali i ubili, zadavši mu 27 udaraca tupim predmetom po glavi i telu. Sumnja se da su, navodno, dok je verovatno još uvek bio živ, Anela odvukli do obližnjeg šipražja i pokušali da ga spale. Njegovo telo pronađeno je dan kasnije, a Senad i Mubera su u međuvremenu već pobegli u Nemačku.

Preko rođaka i putem medija iz Nemačke su poručivali da nisu ubili Papića, najavljujući da će se vratiti u Srbiju i dokazati svoju nevinost. Uhapšeni su desetak dana kasnije, prilikom ulaska u Srbiju na graničnom prelazu Horgoš. Iako su najavljivali da će tužiocu ispričati sve, tokom istrage su se branili ćutanjem.

Mubera je i tokom glavnog pretresa nastavila da se brani ćutanjem, dok je njen suprug izneo odbranu tvrdeći da nije ubio Papića i da ne zna o kome se radi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    3. avgust 2021 | 15:31

    Dok je Senad radio u nemačkoj na baušteli, Anel je kres'o Muberu. I onda kada je saznao eto ti belaja.

  • Desanka

    3. avgust 2021 | 16:27

    Meni je zao ovog coveka vidi se da je dobra dusa .A ovoj ona stvar viri iz ociju.Pa brate ako nije islo spakujes joj kofere iizbacis.Sloboda nema cenu zar zbog kuje da robijas i svasta jos ces doziveti u zatvoru.Ni jedna zena a ni muskarac nije vredan toga.A tek zena ovog pokojnog Papica kada kaze da je mnogo voleo nju i decu muka mi je.Kako crna zeno te voleo a varao sa drigom.

  • Mrki

    3. avgust 2021 | 15:07

    Jok sam se ubio. Koji su to idioti. Ubiti čoveka kamenom u glavu kao životinju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA