≫ 

Nesvakidašnja tuča u Nišu: Jurili se kilometar, "mačevali" merdevinama i četkama, i to zbog novca

Dobili su krivičnu prijavu

  • 0
Tuča, merdevine

Foto: Shutterstock

Nišlija N.J. (39) zaradio je krivičnu prijavu jer je istukao svog sugrađanina N.Ž (60) posle bezazlene svađe.

Do obračuna kojem su svedočile mnogobrojne Nišlije, došlo je juče popodne u Knjaževačkoj ulici, a kako navode očevici, u žaru borbe protivnici su grabili sve što im je došlo pod ruku i jurili jedan drugog skoro kilometar. Najveću štetu od njihove tuče pretrpeo je vlasnik jedne farbare u ovoj ulici, jer su N.J. i N.Ž. dograbili "eksponate" izložene ispred njegove radnje i njima se besomučno mlatili.

- Strašno je bilo gledati, mislio sam da će neko stradati. Jedan je dohvatio merdevine, drugi četke a onda su se njima "mačevali". Rušili su sve pred sobom, polomili mi robu a zatim su nastavili da se biju dok su išli ka pijaci. Ovo u životu nisam video, baš bih voleo da znam šta im je bilo - priča uznemireni Nišlija, svedok obračuna.

Kako saznajemo, deblji kraj u uličnoj bici, izvukao je šezdesetogodišnjak kojeg je Hitna pomoć odvezla u niški Univerzitetski klinički centar. Dijagnostika je pokazala da je na sreću zadobio samo modrice i oguljotine koje mu je protivnik naneo rukama ali i "oruđima" koje je dograbio tokom uličnog obračuna.

Protiv N.J. je podneta krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih povreda.

Prema prvim informacijama, do sukoba je došlo jer je N.Ž. ispao novac iz džepa koji je N.J. uzeo. N.Ž. je to primetio i zatražio da mu se pare vrate što je N.J. odbio pa su sa verbalne prepirke prešli na ubeđivanje pesnicama, merdevinama i četkama.

Video: Uznemirujući snimak masovne tuče u centru Niša: Jedna grupa mladića tukla drugu, povređena trojica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA