≫ 

Odbijen prigovor Danijele Štajnfeld na odluku tužilaštva o Lečiću

Prigovor je odbijen kao neosnovan, čime je potvrđena odluka Višeg tužilaštva da ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno krivično delo silovanje

  • 34
Branislav Lečić, Danijela Stajnfeld

Branislav Čečić i Danijela Štajnfel; Foto: ATA images, Printskrin: www.holdmerightfilm.com

Apelaciono javno tužilaštvo u Beogradu odbilo je prigovor glumice Danijele Štajnfeld na odluku Višeg javnog tužilaštva o odbacivanju krivične prijave koju je protiv kolege Branislava Lečića glumica podnela, tvrdeći da ju je on silovao 2012. godine, rečeno je danas Tanjugu u tužilaštvu.

Prigovor je odbijen kao neosnovan, čime je potvrđena odluka Višeg tužilaštva da ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno krivično delo silovanje, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Ovaj slučaj pokrenut je zimus, kada je glumica javno optužila Lečića za silovanje i tužilaštvu dostavila krivičnu prijavu uz dokaze.

Lečić je sve negirao, tvrdeći i da je prošao poligraf na ispitivanju u policiji.

Početkom aprila nekadašnja glumica Merima Isaković je takođe u intervjuu "Nedeljniku" optužila Lečića da ju je seksualno napastvovao pre 43 godine, a njen iskaz je tužilaštvo koristilo kao svedočenje.

Video: Razgovor Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića: To je moje iskazivanje nežnosti, jesi li normalna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRC

    3. avgust 2021 | 19:55

    Sada je treba tužiti za klevetu i nanetu štetu. Osuditi za primer, da drugim gospođama ne pada na pamet da podnose prijave bez dokaza.

  • Ognjen

    3. avgust 2021 | 20:30

    Bilo je jasno odmah da ova laže jer joj to nije prvi put da nekog lažno optuži za silovanje. Što se Merime tiče to je čista osveta jer je Leka šutnuo dok su bili mlađi.

  • Fee

    3. avgust 2021 | 19:16

    Drago mi je zbog Lečića!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA