≫ 

Porodica nastradale Nine traži svedoka saobraćajke u kojoj je poginula: "Video je sve"

Otac poginule devojke navodi da je reč o mladiću koji je visok i mršav sa bradicom, te da je u trenutku nesreće na sebi nosio narandžasti duks

  • 1
Ninin Prolaz Printskrin: Google Street View

Porodica devojke Nine Rađenović (21), koja je nastradala 6. juna u nesreći u Petrovaradinu, traži mladića koji je bio svedok tog udesa.

Ninin otac Miroslav Rađenović kaže za 021.rs da mole građane da im pomognu da pronađu mladića koji je vozio 6. juna, oko 21 čas, iz pravca Sremskih Karlovaca ka Novom Sadu i koji je, prema opisu, u ranim dvadesetim godinama, visok je i mršav sa bradicom. U trenutku nesreće na sebi je nosio narandžasti duks sa kapuljačom i belim natpisom.

- Kretao se iz Sremskih Karlovaca ka Novom Sadu i bio je očevidac tragične nesreće. On je nas i čekao te večeri posle uviđaja, ali smo žurili u Urgentni centar i nismo uzeli njegov kontakt. Sada smo saznali da ni policija, ni tužilaštvo nemaju informacije o njemu - priča otac nastradale devojke.

Ninin otac navodi da se mladić ili oni koji imaju informacije o njemu jave Osnovnom tužilaštvu, ali i na mejl: pravdazaninu@gmail.com.

On je dodao da je sada najvažnije da se pronađe svedok koji je, smatra on, video sve.

Otac poziva sugrađane da im se pridruže na protestu, u petak, u 20 časova, na mestu nesreće u Preradovićevoj ulici, kod Bloka 8.

Video: Novosađanka poginula u sudaru u Sevojnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA