≫ 

Tuga kod Kruševca: Prvoslav poginuo pred godišnjicu smrti sina, blizu mesta gde je mladić stradao

Druga velika tragedija u porodici Arsenijević

  • 1
Kuća, bandera, strujni udar

Foto: Shutterstock

Prvoslav Arsenijević (66) poginuo je prekjuče u selu Kaonik kod Kruševca, kada je sišao da popravi pokvaren hidrofor u šahti na svom imanju. Prvoslav je nastradao samo 10 metara dalje od mesta na kome mu je pre 20 godina poginuo sin, i to praktično na godišnjicu sinovljeve smrti. Nesrećni čovek poginuo je usled strujnog udara.

- Tog dana je nestajala struja, hidrofor je čas radio, čas nije, i Prvoslav je mislio da se pokvario. U momentu kada nije bilo struje, on je sišao u šahtu s namerom da otkloni kvar, međutim, baš u tom trenutku se struja vratila i udarila ga - pričaju potreseni meštani Kaonika i dodaju:

- On je od siline strujnog udara na mestu ostao mrtav, a u dvorište su došli policija, lekari i vatrogasci, koji su izvukli njegovo telo ih šahta. Četvorica vatrogasaca ga je iznelo napolje.

Kako kažu meštani Kaonika, Arsenijević je radio u jednoj kruševačkoj fabrici.

- Imao je operaciju srca, pa se prevremeno penzionisao. Bio je izuzetno dobar čovek, vredan. Nažalost, život im je obeležila tragedija u kojoj su izgubili sina - pričaju meštani.

Komšije nastradalog kažu da su za nesreću čuli kada su na ulici sreli Prvoslavljevu suprugu.

- Ona je išla ulicom i rekla samo: "Molim te pomozi mi, Prvoslava je udarila struja, mrtav je u šahti". Kada smo ušle u dvorište, jedan od komšija iz mehaničarske radnje je već bio tamo, on je i pozvao Hitnu pomoć, a lekari su mu objasnili da ga ne diramo, jer je pun struje - priča komšinica za Kurir:

- Vatrogasci koji su došli na intervenciju su isključili struju i izvukli ga, a lekar je konstatovao smrt. Sahrana je danas.

Komšije kažu da je ovo druga teška tragedija u porodici Arsenijević.

- Prvoslavljev sin poginuo je pre 20 godina u avgustu, za nekoliko dana biće godišnjica. Njima se tada navodno zapalio benzin u pomoćnoj prostoriji, koja je na 10 metara od ove šahte u kojoj je stradao Prvoslav. Boce su eksplodirale i Prvoslavljev sin je poginuo - prisećaju se meštani i nastavljaju:

Video: Šta ima, buraz? Evo mene upravo drmnula struja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA