≫ 

Muškarac u Velikom Gradištu ubo devojku nožem i naneo joj teške povrede. Prebačena je u Beograd

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu

  • 2
nasilje nad zenama, Foto-ilustracija: Pixabay, Telegraf

Policija u Velikom Gradištu uhapsila je P. S. (63) iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je on juče u Velikom Gradištu, na ulici, nakon verbalne rasprave, nožem ubo tridesetdevetogodišnju emotivnu partnerku i teško je povredio, saopštila je PU Požarevac.

Žena je, sa povredama vrata i šake, prvo prevezena u Opštu bolnicu u Požarevcu, a potom i na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu.

Video: Uznemirujuć video: Bivši muž razbio glavu pa nasrnuo na nju nožem, branile je druge gošće restorana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shampita

    5. avgust 2021 | 10:52

    Ništa novo, svaki dan neka žena nastrada od svog partnera. A onda muškarci komentarišu kako je njima tesko jel trpe nasilje u porodici. Ajde da se menjamo, vi nama zvocajte a mi ćemo da potežemo na vas hladno i vatreno oružje pa da vam bude bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA