≫ 

Dvojica vozača u Velikom Crniću se trkala? Trudna supruga i deca gledala kako udara u drvo i gine

Poginuli Oliver Đ. je bio za volanom "pasata", a A. S. je vozio "mazdu" * A. S. je zadobio lakše povrede, koje su mu sanirane u bolnici, posle čega je uhapšen

  • 21
Saobracajka Ilustracija, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Oliver Đ. (32) iz sela Batuši kod Malog Crnića poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se u sredu oko 20 sati dogodila u Velikom Crniću, i to dok se trkao sa A. S. (24), koji je bio u drugom automobilu. Da nesreća bude veća, Oliverovu pogibiju gledali su njegova trudna supruga, kao i njihova deca, koji su se nalazili u trećem automobilu.

- Oliver Đ. je bio za volanom "pasata", a A. S. je vozio "mazdu". Njih dvojica su se trkala, a u jednom trenutku A. S. je pretekao Olivera, usled čega je izgubio kontrolu i prevrnuo se na krov. Oliver Đ, da bi izbegao da udari u "mazdu", cimnuo je volan u stranu i sleteo s puta. Nažalost, udario je u orah i poginuo - objašnjava izvor i dodaje da je A. S. navodno imao 0,5 promila alkohola u krvi, navodi Kurir.

Prema njegovim rečima, A. S. je zadobio lakše povrede, koje su mu sanirane u bolnici, posle čega je uhapšen.

- Njemu je određen pritvor do 48 sati zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja - saopštili su juče iz požarevačke policije.

Sagovornik kaže da su Oliver Đ. i A. S. maltene komšije, kao i da su se dobro poznavali.

- Znaju se dugo i prilično dobro. Čula sam da su kobne večeri bili na nekoj proslavi godišnjice braka i da su se vraćali sa Srebrnog jezera. Obojica su vozila malo brže i pričaju da su se utrkivali, a da li je to tačno, ne znam, nisam videla. Pričaju da je prvo valjda A. S. prešao u suprotnu traku i udario u betonsku banderu i usled udarca se prevrnuo na krov i vratio na ulicu, a Oliver, da bi ga izbegao, sleteo je i udario u drvo - priča komšinica i nastavlja:

- Oliverova žena i deca nisu bili s njim u autu, oni su bili u drugim kolima, ali nažalost, videli su nesreću.

Komšije kažu da ovakvu tragediju ne pamte.

- Oliver je bio toliko dobar dečko, otac troje male dece, vredan, pošten. Ne mogu da opišem koliko mi je teško. Roditelji mu rade u Italiji, a ima i sestre. Taj čovek nije znao da se odmara, stalno je nešto radio - kaže komšinica.

Supruga Olivera Đ. oprostila se od oca svoje dece na Fejsbuku potresnim rečima.

- Budi najbolji anđeo na ovom svetu, čuvaj me da budem jaka i sačuvam naše tri princeze, a njih čuvaj od svakog zla. Voleću te sve dok dišem - napisala je nesrećna žena.

Video: Bahaćenje na ulicama Novog Pazara: Organizovane ilegalne trke automobila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sizif Mučnik

    5. avgust 2021 | 23:18

    Na Balkanu samo volovska zaprega treba biti dozvoljena

  • Гаргамел

    5. avgust 2021 | 22:41

    Срећа па нису никог убили ...

  • Koko

    5. avgust 2021 | 22:42

    Treba ukinuti ove automobile, nismo mi jos za tako nesto kao čovečanstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA