≫ 

Jeziv snimak tuče u kojoj je prebijen Žabac: Lupali mu stolice o glavu i leđa, šutirali kad je pao

- Serviran je 'ladan pasulj, nije bio vruć i nije bilo kolenice u njemu - naveo je ovo pre nekoliko dana Žabac kao razlog za brutalno prebijanje

  • 64
Nebojša Tubić Žabac, tuča Foto: Youtube printskrin

Nebojša Tubić Žabac, koji je poznat po čestom kršenju zakona, pretučen je u jednom restoranu na Klisi u Novom Sadu pre desetak dana. Iako je on rekao da je sve u redu i da je u pitanju nesporazum "zbog 'ladnog pasulja", na snimku se vidi da tuča nije bila nimalo naivna. 

Kako se vidi na snimku, Tubić najpre hoda restoranom i telefonira, a potom prilazi jednom stolu za kojim sede 3 muškarca i prijateljski se pozdravlja sa njima. Samo nekoliko sekundi kasnije, jedan od muškaraca skače sa stolice i udara Tubića. Potom nastaje opšti haos u kom Tubić dobija nekoliko udaraca stolicom po glavi i leđima.

Pada na pod, a muškarci nastavljaju da ga šutiraju.

Podsećamo, Žabac je pre nekoliko dana o ovoj tuči rekao:

- Sve je u redu, nesporazum. Serviran je 'ladan pasulj, nije bio vruć i nije bilo kolenice u njemu. Bilo je malo čarke, ali to je normalno, nije zgorega, nekada i namerno isprovociram da vidim koliko mogu da izdržim. Bilo je malo čarki.

Kako je tad tvrdio, u incidentu je izvađen i pištolj.

Događaj nije prijavljen policiji, niti je Žabac posetio Klinički centar zbog zadobijenih povreda.

Nije prvi put meta napada

Teško je ranjen 2012. godine u pucnjavi na Grbavici, kada je bio i u životnoj opasnosti. I 2018. godine dospeo je u medije jer je pretučen ispred hotela "Park", da je zadobio lakše povrede.

Krajem prošle godine Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv šezdesettrogodišnjeg Tubića zbog više krivičnih dela na štetu Spasoja Milićevića, koji je nastradao 2017. godine. Tubić se tereti za dva krivična dela - ugrožavanje sigurnosti i krivično delo teške telesne povrede sa smrtnom posledicom.

Gostujući u jednoj emisiji rekao je: "Obično kad mene nema ja sam u Hitnoj pomoć, u zatvoru ili u policiji". Javno je pričao o svom odnosu sa ljudima iz srpskom kriminala, pa i o poznanstvu sa narko bosom Darkom Šarićem.

Video: Snimak kako je Bjelogrlić prebio Gagu Antonijevića: Prišao mu je i počeo da ga udara svom snagom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    23. avgust 2021 | 11:38

    Gde mi zivimo ...

  • Dobrila

    23. avgust 2021 | 15:17

    I treba ga namlatiti ! Matora drtina bezobrazna . Svaka čast Momci 👍

  • Ivan

    23. avgust 2021 | 15:19

    Malo su ga tukli, trebali su i sto da mu polome o ledja. Stoka misli da ce reketirati po gradu. Ljudi bre zaradjuju za hleb i za decu a takvi ce te zubima zaklati. Kakvi reketi kakvi bakraci, prosle su 90-e.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA