≫ 

Snimak napada na Antonijevića: Bjelogrlić mu prilazi i udara ga, reditelj pokušava da se odbrani

Ovaj incident dogodio se rano jutros, oko 4 sata

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak tuče u kojoj je naš glumac Dragan Bjelogrlić napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

Na snimku se vidi nekoliko grupa ljudi koji sede u lobiju hotela i mirno razgovaraju.

Antonijević je u grupi sa još troje ljudi.

Bjelogrlić, međutim, iznenada prilazi sa potpuno druge strane kafea i odmah kreće da udara Antonijevića. Reditelj pokušava da se odbrani nogama, a Bjelogrlić nastavlja sa pesničenje.

Ovaj incident dogodio se rano jutros, oko 4 sata, nakon čega je Antonijević prijavio napad, a Bjelogrlić priveden u policiju.

- Bjelogrić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni video dok je počeo da me udara. Sedeo je s Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam ugruvan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam šta da krijem - ispričao je Antonijević ranije za medije.

Kako saznajemo, policija je u hotel stigla po pozivu Antonijevića, a Bjelogrlić se i dalje nalazi u stanici.

- Bjelogrlić je udario Antonijevića, a onda je ovaj ustao, pa su se "pogurali". Iako Antonijević navodi da je Bjelogrlić u hotelu sedeo sa Katarinom Radivojević, nje nema među svedocima - priča sagovornik Telegraf.rs blizak akterima priče.

Bjelogrlić je, kako nezvanično saznajemo u policiji priznao da je udario Antonijevića, dok je prolazio pored njega, ali da mu je ovaj cele noći navodno "dobacivao i provocirao".

- Apsolutno je netačno da sam ga provocirao. To je apsolutna laz, postoje snimci - negirao je, međutim, Antonijević.

Na pitanje koji je konkretno problem među njima, Antonijević je istakao - sudski spor i optužbe protiv Bjelogrlića za korupciju.

- Radi se o njegovoj korupcionaškoj aferi. Ne tužimo se mi ništa, nego ima prijava protiv njega u Tužilaštvu, gde sam ja svedok. Za korupciju, kada mi je nudio mito. To je razlog, i "Dara iz Jasenovca". Nema tu drugog razloga - izjavio je Antonijević za Telegraf.rs.

Problem između Antonijevića i Bjelogrlića datira od 2016. godine, kada je Predrag javno optužio Dragana da mu je nudio mito da bi podržao film "Jesen samuraja".

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome "da bi moglo da se zaradi 100 soma", a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija.

Bjelogrlić je to demantovao i izričito tvrdio da je prepiska lažirana.

Video: Antonijević otkrio koga bi u Janjičaru igrao Bejl: Po pitanju Šeron Stoun dao je jasan odgovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    23. avgust 2021 | 11:50

    A ja morala da ustanem u dva, pomuzem stoku, zamesim, razmesim spremim leba , sleba, posirim i u cetiri u kupine

  • P

    23. avgust 2021 | 11:42

    Pustite snimak iz Doljevca

  • Žika ciganin

    23. avgust 2021 | 11:44

    E moj Bjela,šta ti je to trebalo da biješ matorog čoveka?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA