≫ 

U toku je saslušanje vozača (19) koji je sleteo u kanal Dunav-Tisa-Dunav: Preti mu 12 godina zatvora

U nesreći je poginuo 17-godišnji Vukašin S., a najteže je povređen P. D. (15). Njegovo zdravstveno stanje juče je bilo teško, ali stabilno

  • 12
Vukašin Stošić nestali mladić saobraćajna nesreća blur

Vukašin S. je preminuo nakon sletanja automobila u kanal/ Foto: Instagram/192_rs

S. S. (19) iz Rumenke uhapšen je juče zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a ukoliko se utvrdi krivica - preti mu dve do 12 godina zatvora.

- Osumnjičeni, koji je prethodno zadržan od strane policije do 48 časova, doveden je pred Javnog tužioca radi saslušanja zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Saslušanje je u toku, nakon čega će Javni tužilac odlučiti da li će, ukoliko se budu stekli zakonski uslovi, podneti sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu predlog za određivanje pritvora protiv osumnjičenog ili će mu u suprotnom ukinuti zadržavanje - kažu za Telegraf iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Kako dodaju, za navedeno krivično delo zaprećena je kazna zatvora od dve do 12 godina.

Podsećamo, u saobraćajnoj nesreći koja dogodila na putu između Rumenke i Kisača, nadomak Novog Sada povređena su dvojica maloletnika i mladić koji je upravljao automobilom.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Tom prilikom je poginuo 17-godišnji Vukašin S., a najteže je povređen P. D. (15). Njegovo zdravstveno stanje juče je bilo teško, ali stabilno.

Automobil je iz, za sada nepoznatih razloga, sleteo u kanal Dunav-Tisa-Dunav.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da su intervenisale dve lekarske ekipe koje su pomogle policiji i vatrogascima da se iz slupanog vozila izvuku povređene.

U Dečju bolnicu u Novom Sadu prevezen je petnaestogodišnji dečak koji je teško povređen, kao i šesnaestogodišnjak koji je prethodno zbrinut na licu mesta.

Mladić koji je upravljao automobilom ima 19 godina, a posle zbrinjavanja na licu mesta prevezen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Video: Nesreća u Stepojevcu: Kombi se okretao nasred ulice kad se u njega zakucao motor u punoj brzoni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    23. avgust 2021 | 13:26

    A sta je bilo sa onim obesnim vozačima iz Niša i Beograda sto pregazise decu? Ništa ne čujemo. Da nisu tatini sinovi koji imaju poseban tretman.

  • Hulk

    23. avgust 2021 | 13:54

    Preti mu 12, dobiće 6 a izaći će na uslovnu posle 2.

  • Гаргамел

    23. avgust 2021 | 13:44

    Непотпуна вест! Јел возач власник моторног возила или је исто отуђио ? Можда има елемената да и родитељи напипају браву ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA