Manijak sa Čukarice koji je napao devojčicu se ovako branio: "Bio sam pijan, ničega se ne sećam"

N.K. je već bio u zatvoru, i to zbog silovanja, a u njegovom dosijeu su i druga dela, nanošenje telesnih povreda, remećenje javnog reda i mira

  • 5
Devojka, maltretiranje, silovanje, žena, nasilje Foto-ilustracija: Shutterstock

N. K. (49) sa beogradske opštine Čukarica koji je uhapšen juče nakon što je pokušao da siluje devojčicu (15) iz komšiluka, a zatim joj je i zapalio kuću Molotovljevim koktelom, izneo je sramnu odbranu u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, N.K. je već bio u zatvoru, i to zbog silovanja, a u njegovom dosijeu su i druga dela, nanošenje telesnih povreda, remećenje javnog reda i mira, prenosi Blic.rs.

- Dat je predlog za pritvor da ne bi uticao na svedoke. On je već bio u zatvoru zbog silovanja, a na uslovnim kaznama je bio zbog nanošenja telesnih povreda, remećenja javnog reda i mira... - kaže izvor dobro upućen u ovaj slučaj.

Kako ističe N. K. je izneo odbranu u kojoj navodi da se "ničega ne seća jer je pio pijan".

- Kaže da se ne seća ničega, ni da joj je dobacivao, niti da je bacio molotovljev koktel na kuću. Pravda se alkoholisanim stanjem - kaže izvor.

Podsetimo, on je uznemiravao devojčicu koja je prolazila kraj prodavnice ispred koje je sedeo tako što joj je dobacivao: - Mala, kad ćeš da mi daš...? Znaš da će se to desiti kad-tad.

Prema rečima upućenih, devojčica je ubrzala dok je prolazila pored njega kako bi pobegla, međutim napasnik je potrčao za njom i zagrlio je.

Prema nezvaničnim informacijama, N. K. je počeo da je dira po telu, govorio joj vulgarne reči, a pošto je devojčica negodovala i molila ga da je ostavi na miru, manijak je počeo da joj preti da će je silovati.

Prestravljena tinejdžerka se tada otrgla od napasnika i otrčala pravo kući. Sve je ispričala majci, pa su njih dve odmah otišle u policijsku stanicu i prijavile N. K. za seksualno uznemiravanje.

On je potom došao do njihove kuće i na nju bacio molotovljev koktel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    7. septembar 2021 | 17:47

    Po cemu se ovaj razlikuje od malčanskog berberina koji je dobio doživotnu?!Povratnik u svim delima,pokusaj novog silovanja,bacanje Molotovljevog koktela na kuću je višestruki pokusaj ubistva i paljevina...izgovor bio sam pijan?!Pa dajte mu barem 40 godina trežnjenja ne mora dozivotna,nek izade sa 89 ako ih dozivi...

  • Bane

    7. septembar 2021 | 17:20

    A kad bi mu neko polomio ruke i noge,dobio bi pet godina opusteno,a povratnici slobodno setaju i cine ista dela,bravo za sudstvo

  • Гаргамел

    7. septembar 2021 | 16:52

    Зашто напад називате узнемиравање ! ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA