Masovna tuča u centru Aleksinca: Jedan od aktera završio u izlogu lokala

Nema informacija o tome ko su učesnici i da li je bilo povređenih

  • 1
Pesnica, razbijeno staklo Foto: Shutterstock

Masovna tuča izbila je u ponedeljak uveče u centru Aleksinca na šetalištu, a jedan aktera "završio" je u izlogu jednog lokala, što su zabeležili građani.

Iz policije kažu da nemaju prijavu o tuči, već da je im je u nedelju uveče prijavljen polomljen izlog jednog kafića i da rade na utvrđivanju okolnosti, prenose Južne vesti.

Kako saopštavaju iz policije, njima je oko 22.30 prijavljeno da je polomljen izlog jednog kafića u centru Aleksinca. Kako se vidi na snimku, to se dogodilo prilikom tuče.

Na snimku koji su zabeležili građani vidi se kako se dva muškarca sukobljavaju i počinju da se udaraju, posle čega još nekoliko njih ulazi u tuču i jedan pada na stakleni izlog koji se razbija.

Nema informacija o tome ko su učesnici i da li je bilo povređenih, a iz policije kažu da rade na utvrđivanju svih uzroka i okolnosti prijavljenog događaja.

Video: Tuča zbog parkinga ali za čamce: Makljali se pred decom, stali tek kad ih je rmpalija pobacao u vodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • O

    7. septembar 2021 | 18:07

    Otkad vam ja govorim moj Aleksinac, Divlji zapad.Narod u autu, a moja Toponica im nije daleko.Iza njih moje Prokuplje i moj Nis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA