Mladić osumnjičen za smrt Alekse, od ponedeljka na slobodi: Odbijen predlog za produženje pritvora

Istraga protiv okrivljenog se nastavlja

  • 18
Stojmenović Aleksa Ubijeni Aleksa Stojmenović, Printskrin: Instagram/_alexaa_33

Apelacioni sud u Nišu odbio je predlog Višeg javnog tužilaštva da se Aleksinčaninu Ognjenu P. (18), koji je uhapšen zbog sumnje da je 16. maja teško povredio Aleksu Stojmenovića zbog čega je preminuo, produži pritvor.

- Mi smo danas dobili odluku Apelacionog suda kojom je odbijen naš predlog za produženje pritvora. Njemu po prethodnom rešenju, pritvor traje do 13. septembra - saopštila je zamenik VJT Nina Milenović.

Ona je istakla da se istraga protiv okrivljenog nastavlja.

Ognjen je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenja teške telesne povrede sa smrtnim ishodom, odnosno da je dvadesetpetogodišnjaku na rođendanskom slavlju u jednoj aleksinačkoj kafani, zadao kobni udarac u vrat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni90

    10. septembar 2021 | 19:16

    A da li je neko od vas pogledao snimak tuce? Taj momak ga nije ni dotakao, vec ga je udario neko drugi, koga se, odjednom, niko ne seca i niko ga nije video. I to se sve vidi na snimku. Znaci da se stiti neciji sin, a ovaj momak je nevin lezao. A pokojni Aleksa je inace uleteo u tucu i nokautirao decka, a niko ga nije ni pogledao do tad, onda ga ovaj momak koji je bio u pritvoru promasuje, pa ga NN lice udara flasom sa ledja (flasa misteriozno nestala). Imate snimak na netu, pa pogledajte.

  • Miljan Petkovic

    10. septembar 2021 | 19:09

    Valjda ce tuzilastvo sada da prestane da pokriva prave pocinioce i da pokusa da nadje ko je decka sutirao i udario flasom

  • Če

    10. septembar 2021 | 18:31

    Nemam reci.Tesko onom sto ga nema i porodici.Sudstvo nase velika 0.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA