≫ 

Osumnjičeni za ubistvo MMA borca iz Novog Sada predao se policiji

Osumnjičeni vozio automobil iz kog je pucano na Goranca i Stojanovića

  • 1
Uroš Stefanović Printskrin: Youtube/Creative MMA

Policijskoj upravi u Novom Sadu večeras se predao osumnjičeni za pokušaj ubistva poznatnog kriminalca iz Vojvodine, Gorana Kovačevića Goranca, i likvidaciju njegovog telohranitelja, MMA borca Uroša Stojanovića, saznaje "Blic".

Kako se saznaje, reč je o D. J. On je, kako se sumnja, vozio automobil iz kog je pucano na Goranca i Stojanovića. Osumnjičeni, za kojim je policija tragala poslednjih nedelju dana, sam se predao.

Podsetimo, napadači su Goranca i njegovog telohranitelja Stojanovića presreli kolima na Detelinari u Novom Sadu. Njih dvojica su pokušali da im pobegnu, međutim napadači su im napravili sačekušu i na njih otvorili vatru.

Mladi MMA borac bacio se pred Goranca da ga zaštiti i primio je nekoliko hitaca u telo. Od zadobijenih povreda je preminuo na licu mesta, dok je Goranac u napadu ranjen. Napadači su ubrzo pobegli s lica mesta, međutim policija je brzim operativnim radom našla DNK tragove tri muškarca i oni su osumnjičeni za ovaj krvavi napad.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, nalogodavac ovog napada je, kako se sumnja, D. B, inače nekada Gorančev blizak prijatelj, navodi portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA