Deda malog Stefana kog je pokosio bahati vozač na Karaburmi: "Mog unuka ništa ne može da vrati"

Do nesreće je došlo 19. jula u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, kada su braća sa svojim ocem, po svim propisima, na obeleženom pešačkom prelazu, počeli da prelaze ulicu

  • 0
Protest Karaburma Stefan Balić Sudijski Cekic Foto: Telegraf.rs, Shutterstock, Facebook/Ofk Gol

Boban B., deda devetogodišnjeg dečaka Stefana koji je preminuo nakon što je na njega, brata i oca nalateo bahati vozač Lazar G., kaže da ne zna šta misli nakon podizanja optužnice.

- Ne znam šta da vam kažem. Oboleo sam i imam obostranu upalu pluća. Za podizanje optužnice smo čuli i to 10 godina će najviše dobiti. Međutim, našeg Stefana ništa ne može da vrati - kaže tužnim glasom deda za Kurir.

Podsetimo, do nesreće je došlo 19. jula u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, kada su braća sa svojim ocem, po svim propisima, na obeleženom pešačkom prelazu, počeli da prelaze ulicu. Autobus je stao da ih propusti, ali je tada Lazar G. "sitroenom" obišao autobus i direktno naleteo na oca i dečake.

- Prvo je udario starijeg sina i odbacio ga 10 metara, onda je udario mene i zavrteo me. Nakon toga, udario je i u mlađeg sina i odbacio ga pod drugo vozilo. Prišao sam Stefanu, jer sam video da je teško povređen, i pokušao sam da mu otvorim disajne puteve - prepričao je nesreću otac mališana, koji je lekar u Hitnoj pomoći.

Preminuli dečak imao je prelom lobanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA